Μαντόνα: στο κρεβάτι με τον Μπραντ Πιτ

18.09.2013
Αποκαλυπτική, όπως πάντα, η βασίλισσα της ποπ, φανερώνει τα… αφανέρωτα.

Μπορεί να έχει δώσει εκατομμύρια συνεντεύξεις στη ζωή της, και η ίδια να μην μασά τα λόγια της, όμως να που τις πιο ζουμερές αποκαλύψεις η Μαντόνα (Madonna) τις έκανε σε online chat με τους θαυμαστές της στο Reddit.

Ανάμεσα στα πολλά που φανέρωσε, η 55χρονη Ματζ μαρτύρησε ότι ονειρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

"Ο Μπραντ και εγώ ζούσαμε μαζί και υπήρχε και ένα ξανθό κοριτσάκι στο κρεβάτι", είπε η Μαντόνα ζητώντας ταυτόχρονα συγνώμη από τη σύντροφο του 49χρονου σταρ. "Σόρι Αντζελίνα. Ήταν μόνο ένα όνειρο".

Και οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν.

Έτσι μάθαμε ότι η Μαντόνα έχει ένα ιδιωτικό τζετ, λατρεύει της τάρτες λεμονιού και τα μαρτίνι, θέλει να κλωνοποιηθεί, κατά βάθος πιστεύει ότι είναι ένας γκέι άντρας, έχει τρεις νταντάδες, θέλει να κάνει τον Φρανκ Όσιαν (Frank Ocean) στρέιτ, έχει "φασωθεί" φορώντας τα σιδεράκια της στα δόντια και ότι ενδέχεται να κάνει ακόμη ένα άλμπουμ μέσα στο 2014.

Μάλιστα. Στο μεταξύ, η διάσημη τραγουδίστρια ξεσήκωσε ακόμη μια φορά θύελλα διαμαρτυριών καθώς φωτογραφήθηκε ξανά με όπλο. Διάβασέ τα όλα, εδώ.

Στη συνέχεια, θυμηθείτε το κλιπ για το τραγούδι της Μαντόνα "Justify My Love" (1990) το οποίο η ίδια η σταρ ξεχωρίζει από όλες τις οπτικοποιημένες δουλειές της.

Ζ. Κ.