Ριάνα -κόκκαλο- χτυπάει τατού με καλέμι και σφυρί

10.10.2013
Το νέο κατόρθωμα της προκλητικής σταρ κυκλοφορεί στο Youtube, με την προειδοποίηση όμως πως είναι "για όσους αντέχουν".

Η Ριάνα (Rihanna) είναι διάσημη –μεταξύ άλλων- και για την αγάπη της στα τατουάζ. Και αυτή τη φορά αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα στη Νέα Ζηλανδία όπου προφανώς πέρασε τόσο όμορφα που θέλησε να πάρει κάτι μαζί της φεύγοντας. Και να το έχει επάνω της μόνιμα!

Αποφάσισε να χτυπήσει ένα τατουάζ στο δεξί της χέρι, όμως με την παραδοσιακή μέθοδο των Μαορί, που σημαίνει όχι με την ειδική μηχανή και τη βελόνα, αλλά με… μελάνι, καλέμι και σφυρί.


Η όλη διαδικασία κράτησε αρκετή ώρα, όμως μια γεύση μπορούμε να πάρουμε από το βίντεο που ανέβασαν οι άνθρωποι του Moko Ink στο Youtube. (δες στο στο τέλος της είδησης). Και τα συμπεράσματα δικά σας γιατί ενδιαφέρον στο απόσπασμα αυτό –δυστυχώς- δεν έχει μόνο το "χτύπημα" αυτό καθαυτό.

Όσο και να προσπαθούμε είναι αδύνατο να μην εστιάσουμε και στην εικόνα της Ριάνα, η οποία παρότι κανονικά θα έπρεπε να σφαδάζει από τον πόνο, εκείνη δείχνει να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια.

Με λογικά αποκλεισμένο το γεγονός να μη νιώθει καθόλου σωματικό πόνο η σταρ, μένει μόνο μια ερώτηση να της απευθύνουμε, χωρίς να περιμένουμε οπωσδήποτε και απάντηση: "Μα καλά… Τι πίνεις;".

Ζ. Κ.