Φουρέιρα - Σαμαράς: Μάθε πώς φούντωσε ξανά ο έρωτας

25.11.2013
Θα μπορούσε να ήταν σενάριο ρομαντικής ταινίας (ξέρεις οι κλασικές αμερικανικές, που βλέπουμε με ένα κουτί σοκολατάκια αγκαλιά), αλλά όχι πρόκειται για έναν έρωτα βγαλμένο από τη ζωή.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι μαζί, μετά από πέντε χρόνια. Γιατί βλέπεις, οι δυο τους υπήρξαν πριν χρόνια ζευγάρι, αλλά χώρισαν κι έκτοτε οι δρόμοι τους δεν συναντήθηκαν ξανά.

Βρε ούτε οι ίδιοι δεν συναντήθηκαν ξανά, όμως η μοίρα έφερε να γίνει η τυχαία συνάντηση τους εκτός ελληνικών συνόρων! Ο κόσμος είναι μικρός και Φουρέιρα με Σαμαρά συναντήθηκαν τυχαία στους δρόμους του Μιλάνου. Η αοιδός είχε πάει για ψώνια και ο ποδοσφαιριστής είχε με την Σέλτικ αγώνα εναντίον της Μιλαν.

Η χαρά και των δύο για την απρόσμενη συνάντηση ήτο μεγάλη, ενώ ο Σαμαράς την προσκάλεσε να δει τον αγώνα με την Μίλαν. Εκείνη την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά (πες μας ότι η Φουρέιρα είναι... ποδοσφαιρόφιλη) κι έτσι βρέθηκε στις κερκίδες του Τζιουζέπε Μεάτσα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής την κάλεσε να τον επισκεφτεί στην Γλασκώβη, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια.

Και δύο εβδομάδες μετά, η αοιδός τον επισκέφτηκε στην Σκωτία, όπου εκείνος την ξενάγησε στα πιο in στέκια της πόλης. Και μετά το ταξίδι αυτό, και οι δύο δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία... ήθελαν να είναι και πάλι μαζί, μετά από πέντε χρόνια!

Μάλιστα, η Φουρέιρα φέρεται να δηλώνει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της πως είναι ξανά ερωτευμένη! Εξάλλου, πρόσφατα οι παπαράτσι τους «τσάκωσαν» να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας σφιχτά αγκαλιασμένοι και... σφόδρα ερωτευμένοι

Πηγή: Real News