Κελεκίδου: Απαντά στις φήμες χωρισμού με Κουρκούλη

06.12.2013
Πριν λίγο καιρό, οργίαζαν οι φήμες ότι ο γάμος της Κέλυς Κελεκίδου με το Νίκο Κούρκουλη περνά σοβαρή κρίση και το αγαπημένο ζευγάρι είναι κοντά στον χωρισμό.

Όλο αυτό το διάστημα, η Κέλυ τηρούσε σιγή ιχθύος, αλλά να που ήρθε η ώρα να μιλήσει για όσα γράφονται και λέγονται για το γάμο της. Μεταξύ μας, η αγαπημένη αοιδός, κομμάτι μάς μπέρδεψε.

«Δεν έχω να πω τίποτα για τις φήμες περί χωρισμού μου από τον Νίκο. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας γράφει ότι θέλει. Το τι συμβαίνει στο σπίτι μου το ξέρω πολύ καλά μόνο εγώ», δήλωσε στην κάμερα του Star, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι περισσότερο... θόλωσε τα νερά.

«Δεν είπα ότι χωρίζω. Ίσα, ίσα είπα ότι αν συμβεί κάτι στην προσωπική μου ζωή θα είμαι η πρώτη που θα βγω και θα το πω. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα», εξηγεί στη συνέχεια, προς αποφυγή παρεξηγήσεως.

Ωστόσο, όπως παραδέχεται δεν την ενοχλούν τα δημοσιεύματα(!) κι ας την παίρνουν συγγενείς και τη ρωτούν τι συμβαίνει στο γάμο της. «Μας παίρνουν διάφοροι συγγενείς και με ρωτούν αν έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλεί εφόσον δεν επηρεάζει το παιδί μου. Εγώ αντέχω», είπε.

Πηγή: Μελέτησέ το