Άνιστον: σιχάθηκα να γελάνε με τα ερωτικά μου

16.12.2013
Έξαλλη λέγεται ότι είναι η διάσημη ηθοποιός με τον κόσμο που την κοροϊδεύει για τα προσωπικά της, αλλά και για τα δικαιώματα που δίνει…

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) όλο παντρεύεται τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και όλο πρόσκληση δεν έρχεται!

Το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο, λέγεται ότι είναι ο κύριος λόγος που οι δύο ερωτευμένοι ηθοποιοί δεν έχουν φορέσει ακόμη την κουλούρα, όμως τώρα, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η 44χρονη σταρ "τα έχει πάρει κρανίο" με τις φήμες που δεν σταματούν γύρω από τη σχέση της.

Έχει και βεβαρημένο "ποινικό μητρώο" γιατί έχει "ακούσει" και η καημένη η Άνιστον τα μύρια όσα, από την εποχή που η Τζολί της "άρπαξε" τον Πιτ, και με όλες τις άτυχες σχέσεις που ακολούθησαν μετά, που δεν αντέχει τα πολλά πολλά.

"Η Τζεν έδωσε στον Τζάστιν τελεσίγραφο τον Νοέμβριο για γάμο μέσα στον χρόνο. Ανησυχούσε για τα θεματάκια που είχε περί δέσμευσης αλλά τώρα πια είχε σιχαθεί που την κοροϊδεύουν όλοι και θέλει να τον πείσει να παντρευτούν στα γρήγορα", μεταφέρει πηγή του περιοδικού "Heat", υπογραμμίζοντας αν περάσει το ολιγοήμερο "κενό" που έχουν τώρα στις γιορτές, μπορεί να πετάξει το… πουλάκι. Όπου "πουλάκι" το "στεφάνι", φυσικά.

Ακούει ο Τζάστιν;;;

Ζ. Κ.