Απίστευτες αποκαλύψεις από τα παιδιά του Τζάκσον

16.12.2013
Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί οσονούπω θα δούμε τον Μάικλ Τζάκσον μέσα από τα μάτια των παιδιών του.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Remembering Michael Jackson" θα ακούσουμε τον Πρινς, την Πάρις και τον Μπλάνκετ να θυμούνται κομμάτια της ζωής τους με τον διάσημο πατέρα τους που δεν έχουν μοιραστεί δημόσια ως τώρα και αναμένεται με ανυπομονησία.

Η 15χρονη Πάρις μίλησε λίγες εβδομάδες πριν από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της πέθανε πριν προλάβει να πραγματοποιήσει μια υπόσχεση που της είχε δώσει.

"Υποσχέθηκε ότι θα μάθει να κάνω το moonwalk, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Πραγματικά ελπίζω η κληρονομιά του να μείνει για πάντα. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Ήταν απίθανος", είπε η Πάρις συμπληρώνοντας ότι μεγαλώνοντας "δεν έβλεπαν και πολλά παιδιά στην ηλικία τους καθώς δεν έβγαιναν συχνά από το ράντσο".

Ο μικρός Μπλάνκετ πάλι, 11 χρονών σήμερα εστιάζει στα ζώα που είχε ο πατέρας στη Neverland.
"Είχε ολόκληρο ζωολογικό. Καμηλοπαρδάλεις, λιοντάρια, αλιγάτορες και φίδια", είπε ο βενιαμίν της οικογένειας τονίζοντας την ύπαρξη του αγαπημένου του χιμπατζή με το όνομα "Μπαμπλς".

Όσο για τον μεγαλύτερο γιο, τον 16χρονο Πρινς; Εκείνος αποκαλύπτει –και σοκάρει- ότι ο πατέρας του δεν του είχε αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα μέχρι την ηλικία των 6!

"Ποτέ δεν ήθελε να μας πει ποιος ήταν στην πραγματικότητα. Εγώ έφτασα έξι χρονών για μάθω πως τον λένε Μάικλ Τζάκσον. Για μένα ήταν πάντα ο μπαμπούλης και μόνο αυτό", παραδέχτηκε αφοπλιστικά ο Πρινς ενώ το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ αναμένεται σύντομα.

Ζ. Κ.