Βαρθακούρης: οι φωτογραφίες του διπλού μυστηρίου

16.12.2013
Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η εκλεκτή της καρδιάς του Αντελίνα Τελώνη ενώ βάφτισαν και τις κόρες τους, την 3,5 ετών Μελωδία-Μαρία και την ενός έτους Λιόνα - Κωνσταντία, στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Κωνσταντινούπολη το 2010. Το γαμήλιο μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Ο μπαμπάς του γαμπρού, Γιάννης Πάριος, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του. Νονά της Μελωδίας ήταν η Πέγκυ Ζήνα. Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της! Στον γάμο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων ο Στέλιος Διονυσίου με την σύζυγό του Μαριλίτα και τα δύο τους παιδιά, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός.


Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η εκλεκτή της καρδιάς του Αντελίνα Τελώνη ενώ βάφτισαν και τις κόρες τους, την 3,5 ετών Μελωδία-Μαρία και την ενός έτους Λιόνα - Κωνσταντία, στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Κωνσταντινούπολη το 2010.

Το γαμήλιο μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Ο μπαμπάς του γαμπρού, Γιάννης Πάριος, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του. Νονά της Μελωδίας ήταν η Πέγκυ Ζήνα. Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της!

Στον γάμο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων ο Στέλιος Διονυσίου με την σύζυγό του Μαριλίτα και τα δύο τους παιδιά, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός.