Η καυτή Ριάνα αναστατώνει τους Βραζιλιάνους!

22.01.2014
Η Ριάνα (Rihanna) αν μπορούσε να κυκλοφορεί παντού με ένα μαγιό ακόμα κι αν έξω έχει -20 βαθμούς, θα το έκανε και θα θα είχε φυσικά και τον προσωπικό Instagramφωτογράφο μαζί της (δουλειά κι αυτή) που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι. Στις καινούριες φωτογραφίες απο την παραλία Κοπαμπανα που ανέβασε η 25χρονη τραγουδίστρια έχει σκοπό να ανεβάσει ακόμα πιο πολύ τις θερμοκρασίες και οποιος τις βλέπει από το γραφείο, θα έχει ένα μικρό πρόβλημα συγκέντρωσης. Για την υπενθύμιση, η Riri κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το κομμάτι Can’t remember to forget you σε ντούετο με τη Σακίρα (Shakira) το οποίο θα βρίσκεται στο καινούριο άλμπουμ της δεύτερης και πάει κάπως έτσι. K.Π

Η Ριάνα (Rihanna) αν μπορούσε να κυκλοφορεί παντού με ένα μαγιό ακόμα κι αν έξω έχει -20 βαθμούς, θα το έκανε και θα θα είχε φυσικά και τον προσωπικό Instagramφωτογράφο μαζί της (δουλειά κι αυτή) που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι.

Στις καινούριες φωτογραφίες απο την παραλία Κοπαμπανα που ανέβασε η 25χρονη τραγουδίστρια έχει σκοπό να ανεβάσει ακόμα πιο πολύ τις θερμοκρασίες και οποιος τις βλέπει από το γραφείο, θα έχει ένα μικρό πρόβλημα συγκέντρωσης.

Για την υπενθύμιση, η Riri κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το κομμάτι Can’t remember to forget you σε ντούετο με τη Σακίρα (Shakira) το οποίο θα βρίσκεται στο καινούριο άλμπουμ της δεύτερης και πάει κάπως έτσι.

K.Π