Η αδελφή της Μαστροκώστα ερωτευμένη με γνωστό ποδοσφαιριστή

22.01.2014
Την αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα την γνωρίσαμε μέσα από το περίφημο ριάλιτι «Αληθινές νοικοκυρές» που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1.

Και τότε πέρα από τις βόλτες, τη γυμναστική, το πεντικιούρ και το μανικιούρ που χαλάει στο πλύσιμο των πιάτων, μάς είχαν απασχολήσει και τα οικογενειακά προβλήματα της Φώφης.

Η αδελφή Γωγούς αντιμετώπιζε κρίση στο γάμο της με τον πιλότο Μάνθο Γέρου (αδελφός του πρώην της Ιωάννας Σουλιώτη που επίσης έπαιζε στο ριάλιτι) και πολλά επεισόδια κι... εργατοώρες είχαν αφιερωθεί στα βάσανα της Μαστροκώστα. Το ριάλιτι τελείωσε και με το σβήσιμο των φώτων χάσαμε και την Φώφη και δεν μάθαμε τι συνέβη με το γάμο της κι αν κατάφερε αυτός να σωθεί.

Και να που ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» έρχεται να μάς υπενθυμίσει την ξεχασμένη ιστορία και να μας ενημερώσει ότι η αδελφή της Γωγούς, όχι μόνο χώρισε, αλλά βρήκε νέο έρωτα και μάλιστα είναι σοβαρός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργο Μπάρκογλου.

Το κονέ το έκανε ο Τραϊανός Δέλλας. Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό είναι μαζί. Μάθαμε, όμως, ότι το ζευγάρι προχώρησε στο επόμενο (σοβαρό) βήμα κι έτσι εδώ και λίγες μέρες συζούν σε ένα όμορφο και ζεστό σπίτι στα νότια προάστια