Του τρελού: Η Ηλιάδη νιώθει άβολα με τους παπαράτσι

22.01.2014
Απορούμε πόσα θέλει η Αγγελική η Ηλιάδη για να μας τρελάνει. Έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε τα βάσανα μας, έχουμε και την αοιδό να μας προκαλεί μικρά ή μεγάλα καψίματα των... εγκεφαλικών μας κυττάρων.

Βγαίνει, που λες, η Αγγελικούλα ζάχαρη η Αγγελικούλα μέλι και δηλώνει στην κάμερα του Πρωινού ότι νιώθει αμήχανα με τους παπαράτσι! «Κάποιες φορές είναι ενοχλητικό. Κάνουμε μια δουλειά που ο κόσμος μας αναγνωρίζει, αλλά κάποιες στιγμές θες να είσαι πιο χαλαρός και να μη δίνεις στόχο όπου κι αν πηγαίνεις. Εγώ αισθάνομαι πολύ αμήχανα ορισμένες φορές, δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται» δηλώνει χαρακτηριστικά για τους παπαράτσι.

Και να σκεφτείς ότι το δηλώνει η αοιδός, που το καλοκαίρι μία που τα έφτιαξε με τον Σάββα τον Γκέντσογλου και μία που τον πήρε και πήγαν στην... απομονωμένη και... απροσπέλαστη στα παπαράτσι Μύκονο. Κι έκαναν τα μπάνια και την ηλιοθεραπεία τους στην... ερημική Ψαρού. Έτσι για να απολαύσουν τα ερωτευμένα την ησυχία τους, από τα κακά τα παπαράτσι που φέρνουν σε... αμηχανία την Ηλιάδη.

Και συνεχίζει τις δηλώσεις της Ηλιάδη και άρα συνεχίζεται και το... κάψιμο των εγκεφαλικών μας κυττάρων. «Βγήκανε φωτογραφίες, μας είδατε... ΟΚ! Ό, τι είδατε, είδατε» δηλώνει για τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Εσύ, βέβαια, μην παίρνεις και τοις μετρητοίς τα λεγόμενα της αοιδού. Εξάλλου, φανταζόμαστε ότι εννοεί ότι δεν θα ξαναδούμε παπαράτσι φωτογραφίες της. Γιατί, κατά τα άλλα τον τελευταίο καιρό η Ηλιάδη έχει φροντίσει να μας βομβαρδίζει η ίδια μέσω social media με πολύ προσωπικές της στιγμές: γυμνές, ημίγυμνες, σέξι, με τον Σάββα στο κρεβάτι, με το παιδί της, το μωρό της διπλανής, το σκυλί της, το γατί της και ο, τι μπορείς να φανταστείς.