Τζένιφερ Λόρενς: η είδηση που της "έκοψε" τα πόδια

22.01.2014
Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό σε πρόσφατη κοινωνική εμφάνισή της.

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) έλαμπε στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG το περασμένο Σαββατοκύριακό και γενικά είχε μεγάλα κέφια. Μέχρι που της κόπηκαν… μαχαίρι.

Κάτι που δεν γνωρίζαμε για την 24χρονη ηθοποιό είναι ότι είναι φανατική της τηλεοπτικής σειράς "Homeland", πράγμα που μάθαμε όταν δημοσιογράφος του Access Hollywood της έπαιρνε συνέντευξη, την ίδια στιγμή που συνάδελφός της, μιλούσε με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Ντάμιαν Λιούις (Damian Lewis), ακριβώς δίπλα της.

Εκείνη τα έχασε γιατί δεν τον είχε γνωρίσει επίσημα ποτέ και ντράπηκε τρελά όταν η δημοσιογράφος τον φώναξε και την ξεμπρόστιασε.

Δες τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί, και διάβασε τη συνέχεια μόνο αν έχεις δει και το τέλος της τρίτης περιόδου του Homeland γιατί πρόκειται να μάθεις την αποκάλυψη του τέλους.

Στο τέλος, λοιπόν, του τρίτου κύκλου, ο χαρακτήρας του Λιούις, Νίκολας Μπρόντι σκοτώνεται, γεγονός που η Τζένιφερ δεν ήξερε και έσκασε όταν της το μαρτύρησε η δημοσιογράφος, την οποία μόνο που δεν έβρισε. Και με το δίκιο της η γυναίκα…

Όμως μια αγκαλιά με τον Ντάμιαν την κέρδισε… Έστω...