Η Μέντες μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον Γκόσλινγκ

21.03.2014
Μία ασυνήθιστη έκφραση αγάπης είχαμε από τη γενικά μυστικοπαθή ηθοποιό για τον σύντροφό της.

Η Εύα Μέντες (Eva Mendes) και ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Place Beyond The Pines" το 2011 και από εκείνη τη στιγμή έγιναν ζευγάρι, κρατώντας όμως ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ πάντα.

Πρόσφατα οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, όμως η είδηση διαψεύστηκε από φωτογραφίες του 33χρονου ηθοποιού στο σπίτι της 40χρονης αγαπημένης του.

Τώρα, η Εύα εκφράζει πρώτη φορά δημόσια θαυμασμό για τον σύντροφό της.

Το διάσημο ζευγάρι συνεργάστηκε στην ταινία "How To Catch A Monster", σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γκόσλινγκ, και με αφορμή αυτό η Μέντες απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ασυνήθιστα προσωπικά.

"Είναι ένας σκοτεινό παραμύθι και εγώ παίζω μια γυναίκα που τη λένε Κατ. Είναι ένα όμορφο, όμορφο φιλμ", παραδέχτηκε η Εύα μιλώντας πιο συγκεκριμένα και για τη δουλειά που έκανε ο αγαπημένος της.

"Πραγματικά δημιούργησε την πιο όμορφη, συνεργατική, δημιουργική ατμόσφαιρα στο σετ", συνέχισε η Μέντες για να εξηγήσει αμέσως βέβαια με χιούμορ ότι η ίδια "είναι προκατειλημμένη".

"Είναι ο καλύτερος. Είναι ο καλύτερος", ολοκλήρωσε η Εύα μην μπορώντας –ή μάλλον μη θέλοντας πια- να συγκρατήσει τον θαυμασμό και την καψούρα της για τον καλό της.