Η δυναμική επιστροφή της Ντέμι Μουρ

02.04.2014
Ύστερα από απουσία χρόνων, η 51χρονη σταρ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Μετά το κέρατο που έφαγε από τον σύζυγό της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και την κατάρρευση του γάμου της, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έχασε τον κόσμο όλο και επί χρόνια εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Σιγά σιγά βέβαια -και ενώ ο πρώην σύζυγός της ετοιμάζεται να γίνει πατέρας από την σύντροφό του Μίλα Κούνις (Mila Kunis)- πληροφορίες θέλουν την Ντέμι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη επιστροφή με συνεχείς εμφανίσεις και δηλώσεις. Γιατί μεμονωμένες έκανε αραιά και που.

"Της Ντέμι της άρεσε πολύ ο μοναχικός τρόπος ζωής που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, όμως κατάλαβε πόσο υπερεκτεθιμένη ήταν τα χρόνια του γάμου της με τον Άστον", μεταφέρουν πηγές του δικτύου Radar τονίζοντας πως ο λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει στα πράγματα η διάσημη ηθοποιός είναι η ζήτηση που έχει από τις γυναίκες θαυμάστριές της.

"Οι γυναίκες έχουν ταυτιστεί μαζί της μετά την απιστία του Κούτσερ και τη ζητούν ολοένα κα περισσότερο. Σκοπεύει να μείνει έξω από τα φώτα μέχρι το Φθινόπωρο και μετά θα μπει ξανά στη σκηνή με φόρα", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι αυτό τον καιρό η Μουρ επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της και αυτό περιλαμβάνει και το λουκ της.

"Όταν ξαναμπεί στη δημόσια ζωή, θα είναι έτοιμη να μιλήσει για το σώμα της αλλά και για όλα τα θέματα που την απασχόλησαν όλα τα χρόνια που πέρασαν. Και το μοτό της θα είναι 'Να είστε ειλικρινείς για τα πάντα'", ολοκληρώνουν οι πηγές τονίζοντας ότι οι αλλαγές θα είναι και εμφανισιακές, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία.