Βαλάντης: Τον σέρνουν στα δικαστήρια οι πρώην γυναίκες του

04.04.2014
Δικαστικά τρεχάματα έχει ο Βαλάντης, αφού φαίνεται ότι οι πρώην σύζυγοι του αποφάσισαν να τον πάνε στα δικαστήρια, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές που έχουν με τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, ο Βαλάντης μέσα σε τρεις μήνες θα βρεθεί δύο φορές στις δικαστικές αίθουσες, μία τον Ιούνιο και άλλη μία τον Σεπτέμβριο!

Η Έλενα Γκρέκου με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, αν και δεν ήθελε η ιστορία τους να έχει τέτοια κατάληξη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αναγκάστηκε να τον πάει στα δικαστήρια, αφού η υπομονή της έφτασε στα όρια της. Παρόλο που προσπάθησε πολλές φορές να βρει μετον πρώην σύντροφό της μια συμβιβαστική λύση, δεν τα κατάφερε. Αν και είχε την υπόσχεση του ότι θα είναι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις του στο παιδί, αυτό δεν συνέβη, ενώ φαίνεται ότι έχει σταματήσει να είναι συνεπής στη διατροφή, πάνω από έναν χρόνο.

Έτσι, τον περασμένο μήνα, η Γκρέκου κατέθεσε εις βάρος του μια πολυσέλιδη αγωγή διατροφής, απαιτώντας από το νόμο πλέον να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

Ωστόσο, και η δεύτερη σύζυγός του, Κατερίνα Κουκουτέγου τού έκανε αγωγή. Εδώ βέβαια, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, χώρισε επεισοδιακά, ενώ η δημόσια παραδοχή του Βαλάντη πριν καιρό ότι ήταν σε διάσταση και ο ίδιος ερωτευμένος ξανά, φούντωσε τη μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Το διαζύγιό τους δε βγαίνει συναινετικά και η πρώην σύζυγός του, η οποία προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, στην αγωγή που κατέθεσε, είναι έτοιμη να δώσει μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Εξάλλου, πέρα από τη διατροφή του παιδιού, έχουν να χωρίσουν ένα πολυτελές σπίτι που απέκτησαν από κοινού, αλλά και ένα σκάφος όπου ο Βαλάντης υποστηρίζει ότι του το έκανε δώρο, αλλά η πρωην διαψεύδει τους ισχυρισμούς του.