Ηλιάδη: Τα βρήκε με την πεθερά!

19.05.2014
Νύφη και μέλλουσα πεθερά «έθαψαν» τα όπλα του πολέμου και ναι τα βρήκαν! Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη και τη μάνα Γκέντσογλου, οι οποίες έδωσαν τόπο στην οργή

είπαν να ξεχάσουν τα όσα έσουρε η μέλλουσα πεθερά στην εγκυμονούσα νύφη και με χαρά και ηρεμία να υποδεχτούν σε δύο μήνες από τώρα το εγγονάκι. Βέβαια, υπάρχει εξήγηση πώς έλιωσε ο πάγος.

Το... όνομα! Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου αποφάσισαν να δώσουν στο μωρό που έρχεται το όνομα Βασίλης, που είναι των δύο παππούδων... Του πατέρα Γκέντσογλου και του πατέρα Ηλιάδη.

«Το κλίμα ήταν τεταμένο και από τις δύο πλευρές εξαιτίας αντιρρήσεων που υπήρχαν λόγω της διαφοράς ηλικίας με τον Σάββα και θελήσαμε να πάψουν οι εντάσεις για να υποδεχθούμε το παιδί σε ένα κλίμα υγιές και με θαλπωρή. Σ’ αυτό μας βοήθησε πολύ και το ότι ακούν και οι δύο παππούδες στο ίδιο όνομα», δήλωσε η Ηλιάδη.

Τα συμπεθέρια μόλις άκουσαν ότι θα ακουστεί το όνομά τους, τρελάθηκαν από χαρά κι έτσι αποφάσισαν να αφήσουν κατά μέρος εγωισμούς και πείσματα και να τα βρουν με το ζευγάρι.

Στο μεταξύ, Ηλιάδη και Γκέντσογλου προετοιμάζονται και για τον πολιτικό γάμο που θα γίνει σε δημαρχείο των νοτίων προαστίων πριν από τη γέννηση του μωρού και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.