Λάνα Ντελ Ρέι: "Μακάρι να ήμουν ήδη νεκρή"

16.06.2014
Σοκάρει η τελευταία συνέντευξη που έδωσε η διάσημη τραγουδίστρια όπου ενδέχεται και να προαναγγέλλει… τον θάνατό της;!;!

Η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) είναι 27 ετών. Και μάλλον "σκοτεινή" στην ιδιοσυγκρασία. Τα δύο αυτά γεγονότα από μόνα τους είναι "επικίνδυνα". Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι δύο από τους ανθρώπους που θαυμάζει η νεαρή τραγουδίστρια είναι η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) και ο Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain), δύο από τα βασικά μέλη του "Κλαμπ των 27" τότε δεν είναι υπερβολή να τοποθετήσει την Λάνα στην "ομάδα υψηλού κινδύνου".

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το εν λόγω "κλαμπ" περιλαμβάνει διάσημους που πέθαναν στα 27 τους χρόνια και εκτός των δύο που ήδη προαναφέραμε, περιλαμβάνει ονόματα όπως Τζιμ Μόρισον (Jim Morrison), Τζίμι Χέντριξ (Jimi Hendrix) και Τζάνις Τζόπλιν (Jannis Joplin)

"Μακάρι να ήμουν ήδη νεκρή", ξεστομίζει η Ντελ Ρέι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τιμ Γιόνζε (Tim Jonse) του "Guardian" και τον αφήνει άφωνο!

"Θα ήθελα να σταματήσω να κάνω ό,τι κάνω, αλλά δεν μπορώ", συνεχίζει η Λάνα, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θεωρεί "γοητευτικό" τον θάνατο σε νεαρή ηλικία, εκείνη απαντά: "Δεν ξέρω… Χμμμ, ναι!".

Το 2012 η 27χρονη σταρ κυκλοφόρησε άλμπουμ με τίτλο "Born to Die" ενώ σήμερα (16/6/2014) κυκλοφορεί το νέο της με τίτλο "UltraViolence".

"Στις περιοδείες μου έρχονται μερικοί μαζί μου και μου λένε 'Ουάου, η ζωή σου είναι σαν μια ταινία'. Ναι, αλλά σαν μια γαμ***νη ταινία, λέω εγώ", συνεχίζει το "χτύπημα" η Λάνα, η οποία σίγουρα τρομάζει με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή. Και τον θάνατο, δηλαδή!!!

Όσο για το αν απολαμβάνει τη φήμη που έχει κερδίσει μέσα από τη δουλειά της; "Ποτέ δεν ένιωσα καμία ευτυχία. Ήταν όλο άσχημο", απαντά και πραγματικά τρομάζει.

Μάλλον οι άνθρωποι που είναι κοντά στη Λάνα θα πρέπει να έχουν τον νου τους σε αυτή, περισσότερο από ποτέ… Ειδικά μέχρι τις 21 Ιουνίου που γίνεται 28 ετών...