Λόπεζ & Άντονι: Μόλις βγήκε το διαζύγιο !;

19.06.2014
Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού έληξε και τυπικά τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο τρίτος της σύζυγος, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) χώρισαν τον Ιούλιο του 2011, κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του επόμενου χρόνου και το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε μόλις τώρα!

Ο Ανώτατος Δικαστής του Λος Άντζελες, Τζον Σάντοζ (John Sandoz) υπέγραψε τα χαρτιά και όρισε τους πρώην συζύγους από κοινού κηδεμόνες των 6χρονων διδύμων τους, Μαξ και Εμ.

Το ζευγάρι έχει συμφωνήσει ότι τα παιδιά θα ζουν με τη μητέρα τους τον περισσότερο καιρό, ο πατέρας τους θα τα έχει 7 μέρες κάθε μήνα και φυσικά για διατροφή… ούτε λόγος!

Οι δύο πρώην σύζυγοι, οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν άριστες σχέσεις αναγνωρίζουν από κοινού την ανάγκη να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τους παπαράτσι ενώ η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από την Ιούλιο.

Όσο για τα προσωπικά των δύο συζύγων; Η JLo μόλις χώρισε από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) και δηλώνει "ελεύθερη και ωραία" ενώ ο Άντονι λέγεται ότι τα ξαναβρηκε με μια άλλη πρώην, το μοντέλο Σάνον Ντε Λίμα (Shanon De Lima).