Κιμ Καρντάσιαν: "Θα γίνω ξανά μανούλα"

04.07.2014
Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μιλά η 33χρονη ριάλιτι σταρ, ή μάλλον για την... πρόβλεψή της!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παντρεύτηκε πριν από μερικούς μήνες τον αγαπημένο της Κάνιε Γουεστ (Kanye West) -και μάλιστα σε έναν γάμο υπερπαραγωγή- και όπως έχει παραδεχτεί επανειλημμένα η ίδια είναι τρισευτυχισμένη δίπλα σε εκείνον και την κορούλα τους, Νορθ (North).

Σε τρέιλερ για το κυριακάτικο επεισόδιο του οικογενειακού τους ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians" η Κιμ αποκαλύπτει όσα της είπε το προσωπικό της μέντιουμ για την ίδια αλλά και για τα αδέλφια της και τα προβλήματά τους.

"Το μέντιουμ μου λέει ότι θα γίνω ξανά μανούλα. Θα μείνω έγκυος πολύ σύντομα", καμάρωσε η κυρία Γουεστ ενώ μετέφερε και στην Κλόε (Khloe) τη λύση που η "ειδική" προτείνει για το δικό της πρόβλημα.

"Εσύ Κλόε", της λέει η Κιμ, "πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις για τον κύριο Τέλειο. Βρες πρώτα έναν δότη σπέρματος και μετά θα ερθει και ο κατάλληλος άνθρωπος", ήταν η συμβουλή για τη μικρότερη των αδελφών που έχει χωρίσει από τον σύζυγο Λαμάρ και οι σχέσεις που έκανε έκτοτε δεν της "πολυβγαίνουν".

Το μέντιουμ όμως είχε κάτι να πει και για τον μοναδικό αδελφό των Καρντάσιαν, τον Ρομπ, ο οποίος δεν φαίνεται να ξεπερνά τους... δαίμονές του. Και για τον Ρομπ φαίνεται ότι η λύση είναι ένα μωρό, αλλά με... γούνα.

"Ένα κουταβάκι, λέει ότι πρέπει να πάρεις και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις", πρότεινε στον αδελφό της η Κιμ καθώς οι δυο τους δείχνουν να τα έχουν ξαναβρεί ύστερα από τον τελευταίο τσακωμό τους...

Στο μεταξύ, η Κιμ συνεχίζει να τροφοδοτεί τους φίλους της στα σόσιαλ μίντια με φωτογραφίες προσωπικές όπως αυτές οι "ζουμερές" που βλέπετε στην αρχή του θέματος και αυτή που ακολουθεί και φαίνεται να βάζει για ύπνο την κορούλα της.