Δεν το γλιτώνει το σεξουαλικό ρεζιλίκι ο Τραβόλτα

23.07.2014
Ύστερα από πολύ καιρό, το γκέι σκάνδαλο –ή έστω, κομμάτι από αυτό- που έπληξε τον διάσημο ηθοποιό, αναζωπυρώνεται.

Πριν από δύο χρόνια, σάλος είχε προκληθεί από απανωτές εμφανίσεις ανδρών –μασέρ στην πλειοψηφία τους- οι οποίοι κατηγορούσαν τον Τζον Τραβόλτα (John Travolta) για σεξουαλική παρενόχληση.

Τότε, τελικά ο ντόρος "έσβησε" και το όλο θέμα πέρασε στα μικρά γράμματα. Μέχρι τώρα.

Αφορμή για τη "ροζ αναζωπύρωση" ο Ντάγκλας Γκότερμπα (Douglas Gotterba) και η εμμονή του να γράψει τα απομνημονεύματά του.

Ο Γκότερμπα, πιλότος στο επάγγελμα, εργάστηκε για 6 χρόνια τη δεκαετία του '80, στην αεροπορική εταιρεία "Alto" που ανήκε στον 60χρονο σταρ και τώρα, σύμφωνα με τον Hollywood Reporter θέλει να "τα πει όλα" για την επαγγελματική αλλά και προσωπική σχέση με τον εργοδότη του.

Η υπόθεση είχε φτάσει στα δικαστήρια όταν ο πιλότος άρχισε να μιλά στον "National Enquirer". Τότε ανέλαβαν δράση οι δικηγόροι του Τραβόλτα οι οποίοι προσπαθούσαν να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί βασιζόμενοι σε συμφωνία εχεμύθειας που υποτίθεται ότι υπέγραφε κάθε εργαζόμενος στην εταιρεία.

Ο Γκότερμπα όμως υποστήριζε ότι δεν υπήρχε ποτέ τέτοια δέσμευση και ύστερα από μήνες, τελικά ο αρμόδιος δικαστής αποφάνθηκε ότι "ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα" για τον πιλότο να ανοίξει το στόμα του.

Η συνέχεια, λοιπόν… αναμένεται! Πάντως, παρόλα τα σκάνδαλα, στο πλευρό του Τραβόλτα παραμένει όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγος του, Κέλι Πρέστον (Kelly Preston). Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από πρόσφατη εμφάνιση του ζεύγους. Εκτός από το αειθαλές της 51χρονης ηθοποιού, εντύπωση προκαλεί το γιδίσιο μουσάκι -γκοτί, το λεγόμενο- του Τζον!