Γιατί ο Ορλάντο Μπλουμ έριξε μπουνιά στον Τζάστιν Μπίμπερ;

30.07.2014
Και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται τα παλικάρια, έλεγε παλιά ο λαός μας και κολλάει τα μάλα στη περίπτωση του Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) και του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) αν και στην προκειμένη περίπτωση δε λέγεται Μαρία η πέτρα του σκανδάλου.

Χθες αργά τη νύχτα ο Μπλουμ βρισκόταν σε εστιατόριο στην Ίμπιζα με την παρέα του, αλλά έτυχε να είναι εκεί κι ο Μπίμπερ, όπως κι οι Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) κι η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) αν κι οι δυο τελευταίες δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό.

Ως προς το τι συνέβη, οι απόψεις διίστανται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ορλάντο έριξε μία μπουνιά στον Τζάστιν, ο οποίος έξαλλος φώναξε “What’s up, bitch?”.

Τώρα το ένα σενάριο θέλει τον Τζάστιν να περνάει από το τραπέζι του Ορλάντο και να θέλει να του κάνει χειραψία, αλλά ο Ορλάντο δεν είχε καμία όρεξη για χαιρετούρες. Τότε ο τραγουδιστής φέρεται να του ψιθύρισε «ήταν καλή» αναφερόμενος στη Μιράντα Κερ με την οποία ακούγεται χρόνια ότι είχε βγει ραντεβού το 2012 όταν εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον ηθοποιό. Η φράση του Μπίμπερ ανέβασε το αίμα στο κεφάλι του Μπλουμ και του έριξε την μπουνιά. Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η παρέα τους τους έβγαλε έξω.

Το δεύτερο και μάλλον επικρατέστερο σενάριο θέλει τους δυο άντρες να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο εκτός του εστιατορίου κι εκεί να γίνεται το «κακό». Μάλιστα, βίντεο του TMZ, το οποίο μπορείς να δεις εδώ, δείχνει τους δύο άντρες έξω από το εστιατόριο και σίγουρα επικρατούσε αναστάτωση. Λέγεται δε ότι μετά την μπουνιά, οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν τον Ορλάντο για την κίνησή του. Εάν το τελευταίο ισχύει, θα πόνεσε περισσότερο τον Τζάστιν κι από τη μπουνιά που έφαγε.

Βέβαια, μπουνιά δε βλέπουμε πουθενά στο βίντεο κι εκεί έρχεται μία ακόμα εκδοχή, σύμφωνα με την οποία ο Ορλάντο αστόχησε.

Μετά το περιστατικό, το σίγουρο είναι ότι ο Τζάστιν αποχώρησε από το εστιατόριο και μάλιστα, λίγο αργότερα ανέβασε φωτογραφία της Κερ στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο ο Μπλουμ εθεάθη να διασκεδάζει με την on- off σχέση του Μπίμπερ, Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez), άρα υπάρχουν γενικότερα ανοιχτοί λογαριασμοί.

Προς το παρόν, πάντως, τόσο οι εκπρόσωποι του ενός όσο και του άλλου έχουν αρνηθεί να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο γύρω από το περιστατικό.

Update: Ένα καινούριο βίντεο ανέβηκε στο Διαδίκτυο, τραβηγμένο από θαμώνα του εστιατορίου και φιλοξενείται αποκλειστικά στη DailyMail εδώ και βλέπουμε τον Μπλουμ να ρίχνει μπουνιά στον Μπίμπερ.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ