Νέο λουκ για τη Σκάρλετ- Γιατί ανέβαλε το γάμο της;

30.07.2014
Η 29χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) αρραβωνιάστηεκ το Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από 9 μήνες σχέσης.

Την περασμένη άνοιξη μάθαμε ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και πλέον η κοιλιά δεν κρύβεται.

Σε φωτογραφίες που δείχνουν την ηθοποιό να κάνει τη βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η φουσκωμένη κοιλίτσα και το άνετο ρούχο εγκυμοσύνης δεν είναι τα μόνα που προσέχουμε πάνω της.

Η όμορφη Σκάρλετ άλλαξε το λουκ της αφού τη βλέπουμε να έχει κόψει και ξανθύνει αρκετά το μαλλί της. Εάν θες να δεις το νέο λουκ, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ.

Από κει και πέρα, όμως, ένα ακόμα θέμα απασχολεί ιδιαίτερα είναι η αναβολή του γάμου της. Αν κι αρχικά γνωρίζαμε ότι το ζευγάρι θα αναεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας πριν τον ερχομό του μωρού, η Σκάρλετ άλλαξε γνώμη.

Προτιμά λοιπόν να περιμένει να γεννήσει και στη συνέχεια να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της. Σε δείπνο που οργάνωσε η Μάρθα Στιούαρτ την προηγούμενη εβδομάδα, η Γιόχανσον φέρεται να είπε στους προσκεκλημένους ότι ο γάμος θα γίνει μέσα στον επόμεν μήνα.

Πάντως, σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε καθώς η ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία των celebrities που θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή αφού πιστεύει ότι «το να είσαι ηθοποιός δε σημαίνει πως δε δικαιούσαι να κρατάς για σένα την ιδιωτική σου ζωή».

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ