Επίθεση με λοστό σε Μενούνος και Γιαννέτο

17.10.2014
Στιγμές τρόμου έζησαν η διάσημη ελληνοαμερικάνα σταρ και ο κολλητός της έλληνας hair stylist, οι οποίοι αρχικά νόμιζαν ότι δέχονταν πυρρά.

Μεγάλη λαχτάρα για τη Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) και τον Δημήτρη Γιαννέτο που δέχτηκαν ξαφνική επίθεση ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητό τους σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 36χρονη παρουσιάστρια με ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας ότι στην αρχή οι δυο τους νόμιζαν ότι κάποιος τους πυροβολούσε.

Στη συνέχεια, βέβαια, έγινε αντιληπτό ότι κάποιος τους είχε επιτεθεί με ένα σιδερένιο αντικείμενο σαν λοστό (αυτό που δείχνει η ίδια η Μαρία στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος).

Ευτυχώς, κανείς από τους δυο φίλους δεν τραυματίστηκε και εκτός από την ταραχή και ένα σπασμένο τζάμι θρύψαλαλ στα πόδια του Γιαννέτου... "δεν έγινε και τίποτα".

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχη για το συμβάν, ο άγνωστος είχε σκοπό να τους ληστέψει, όμως δεν υπολόγισε στο περιπολικό που ήταν εκεί κοντά κια αντέδρασε αμεσότατα, οπότε και την "έκανε" τρέχοντας...

Για το συμβάν, πάντως, μίλησε ο ίδιος ο hair stylist στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί. Ιδο και το εν λόγω απόσπασμα...