Τζένιφερ Λόπεζ: Την κακοποίησαν, τη χώρισαν και μετά έγινε πλούσια

04.11.2014
Αν υπάρχει μια κατάλληλη στιγμή να εκδόσει το βιβλίο της αυτή είναι τώρα! Η πρώην χορεύτρια, τραγουδίστρια, ηθοποιός, τηλεπερσόνα και συγγραφές Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στρίμωξε όλες τις εμπειρίες της από την αγάπη - τι δύσκολο πράγμα - σε ένα βιβλίο ...

Το βιβλίο της Τζένιφερ Λόπεζ λέγεται TRUE LOVE και περιέχει το απόσταγμα των εμπειριών της διάσημης JLo - μετά από τρεις γάμους, έναν αρραβώνα, αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις, πολλούς χωρισμούς και δύο παιδιά.

Στο βιβίο της η 45χρονη τραγουδίστρια περιγράφει - χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα και καταστάσεις - όσα έμαθε για τον εαυτό της μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της. Μιλάει για την χαμηλή της αυτοπεποίθηση και για το γεγονός ότι περίμενε τη σωτηρία από έναν... άντρα. Έπεφτε διαρκώς από δεσμό σε δεσμό μόνο και μόνο επειδή κάποιος την έκανε να αισθάνεται σημαντική... κάτι που πρέπει τελικά να πηγάζει από μέσα μας. Μετά τον χωρισμό της με τον πατέρα των παιδιών της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) κατάλαβε ότι έψαχνε την αγάπη σε λάθος μέρος. «Κατάλαβα ότι η πραγματική αγάπη ήταν η αγάπη που μου έλειπε μέσα από τον εαυτό μου, για τον εαυτό μου».

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη, η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε ότι δεν κρατά κακία σε κανέναν άνδρα που πέρασε από τη ζωή της, αλλά έχει νιώσει ότι έχει κακοποιηθεί από συντρόφους της... λεκτικά, συναισθηματικά, ψυχικά. Η καλλιτέχνης δηλώνει έτοιμη και ανοικτή στον έρωτα μετά τον τελευταίο χωρισμό της με τον κατά πολύ μικρότερό της, χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart). Φοβάται τη μοναξιά, αλλά δεν πρέπει να κάνει επιλογές βασισμένες στον φόβο.

Στο βιβλίο σίγουρα θα έχουν αναφερθεί εμπειρίες της τραγουδίστριας με τον καρμικό δεσμό της, τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ (Ben Aflec), ο οποίος εκείνη λέει ότι της ράγισε την καρδιά - ενώ εκείνος έχει δηλώσει ότι μαζί της ήταν δυστυχισμένος!

Χ.Τ.