Ο Θερού υποβάθμισε πολλές μονάδες την Άνιστον

10.11.2014
Στη συνέχεια των φημών που οργιάζουν και θέλουν το ζευγάρι να περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση του, κάποιοι χαρακτηρισμοί του Τζάστιν υπήρξαν αρκετοί για να ρίξουν λάδι στη φωτιά…

Οι φίλοι της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) προσπαθούν να κουκουλώσουν την κατάσταση λέγοντας πως το αρραβωνιασμένο ζευγάρι είναι μια χαρά, αλλά "είναι φυσικό να υπάρχουν φήμες καθώς περνούν τόσο καιρό χωριστά", όπως είπε συγκεκριμένα ένας από αυτούς στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Grazia.

Η αλήθεια είναι ότι εκείνος ταξιδεύει συνέχεια στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της πολύ επιτυχημένης σειράς "The Leftovers" όπου πρωταγωνιστεί, ενώ εκείνη παραμένει στη βάση τους στο Λος Άντζελες για τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η 45χρονη σταρ και ο εδώ και δύο χρόνια αρραβωνιαστικός της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) δεν πρόκειται να παντρευτούν στο άμεσο μέλλον.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το Cover Media ο 43χρονος ηθοποιός έχει πάψει να αποκαλεί τη Τζένιφερ "αρραβωνιαστικιά" του και αναφέρεται σε αυτήν ως "το κορίτσι μου", ή "η σύντροφος μου" απόδειξη ότι δεν παίρνει και πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως υποψήφιου γαμπρού.

Επιπλέον, η εμφάνιση της Άνιστον την περασμένη εβδομάδα, χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ μέχρι τώρα, δεν φαίνεται να ήταν απλά συμπτωματική. Φυσικά, η ίδια το παίζει άνετη και αδιάφορη για όσα γράφονται και λέγονται προσπαθώντας να ξεγελάσει τις εντυπώσεις:

"Νομίζω ότι δεν έχουμε τίποτα το ενδιαφέρον, δεν κάνουμε κάτι, δεν υπάρχει πραγματικό θέμα και γι' αυτό μας επιτίθενται" λέει, "μετά, όταν θα παντρευτούμε το επόμενο θέμα θα είναι –ή μάλλον ήδη είναι- τα παιδιά. Είναι γελοίο!", δήλωσε στο Access Hollywood.

Παρόλα αυτά, στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την τελευταια επίσημη εμφάνιση του ζεύγους το περασμένο Σάββατο, 8 Νοεμβρίου δεν υπάρχει ούτε μία πόζα που να κοιτούν ο ένας τον άλλον, έστω αδιάφορα, ενώ παντού έχουν το ύφος που βλέπουμε στην εικόνα εδώ (προσοχή... καίει):