«Πειραματίστηκα με γυναίκες, αλλά δεν είμαι λεσβία!»

10.11.2014
Ούτε που φανταζόμασταν ότι η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, και μητέρα τριών παιδιών, θα αποκάλυπτε μετά από τόσα χρόνια ότι από το κρεβάτι της έχουν περάσει ουκ ολίγες... γυναίκες!

Η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην Spice Girl, Μελ Β (Mel B) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Alan's Car, και αισθάνθηκε τόσο άνετα που θεώρησε ότι το να μοιραστεί τις σεξουαλικές της εμπειρίες και προτιμήσεις της θα ανεβάσει τη... θεαματικότητα.

Η Μελ Β δήλωσε: «Πειραματίστηκα με γυναίκες αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου λεσβία». Η γνωστή τραγουδίστρια που τα τελευταία επτά χρόνια είναι παντρεμένη με τον Στέφαν Μπελαφόντε (Stephan Belafonte) και έχει τρία παιδιά αποκάλυψε ότι είχε ερωτικές περιπέτειες με γυναίκες στο παρελθόν, αλλά δεν το θεωρεί... ομοφυλοφιλία.

Βέβαια, τον περασμένο Φλεβάρη, είδαμε την τραγουδίστρια με τις φίλες της πάνω σε σκάφος, να επιδίδονται σε περιπτύξεις που κάθε άλλο παρά φιλικές ήταν. Επιπροσθέτως, τον περασμένο Ιούλιο το πρώην Playboy μοντέλο Λουάν Λι (Luann Lee) ισχυρίστηκε ότι η Μελ την ακολούθησε στις τουαλέτες, έβγαλε τα ρούχα της και πέρασαν μια ώρα μαζί. Η The Sun αναφέρει ότι ο σύζυγος περίμενε... απέξω!