Μουστάκα - Χολίδης: Η θαυμάστρια που μπήκε ανάμεσα τους

13.11.2014
Σάκη Ρουβά τον Χρήστο Χολίδη δεν τον λες. Είναι, όμως, ωραίο παλικάρι κι έχει τρελό σουξέ στις γυναίκες.

Και μπορεί στη θέα του να μην κλαίνε ωσάν τις «Ρουβίτσες», όμως, φαίνεται ότι του δημιουργούν προβλήματα στις εκάστοτε σχέσεις τους. Την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τη Δούκισσα Νομικού κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούσε κι από ένα δημοσίευμα που ήθελε θαυμάστρια του να πήρε «αέρα» και να έγινε πιο εκδηλωτική από αυτό που επιτρέπεται, δημιουργώντας παρεξηγήσεις με την τότε κοπέλα του.

Και κοίτα που το πρόβλημα με τις θαυμάστριες είναι... καρμπόν και τώρα που έχει σχέση με την Χριστίνα Μουστάκα. Γιατί μπορεί να αλλάζουν οι γυναίκες από το πλευρό του Χολίδη, η γοητεία του, όμως, μένει εκεί. Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao είχαμε ένταση στη σχέση του με την εκρηκτική Μουστάκα, όταν εκείνη πήγε απρόσκλητη (λέμε τώρα) στο καμαρίνι του. Και μπορεί η Χριστίνα να ήθελε να του κάνει έκπληξη, τελικά την... έκπληξη την έκανε εκείνος.

Γιατί σου λέει το δημοσίευμα, βρήκε τον αοιδό στο καμαρίνι με μία θαυμάστρια του, η οποία δεν έδειχνε να έχει φιλικές προθέσεις απέναντί του. Τώρα, πώς ακριβώς το εννοεί το δημοσίευμα, δεν το καταλάβαμε. Το κατάλαβε, όμως, η Μουστάκα, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Ο Χολίδης βλέποντας την αγαπημένη του, έσπευσε με ευγενικό τρόπο να αποχαιρετήσει την άγνωστη κοπέλα και στη συνέχεια έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στην αγαπημένη του, την οποία κατάφερε να ηρεμήσει. Εξάλλου, ο γόης αοιδός μπορεί να έχει... λυσσάρες θαυμάστριες, όμως ο ίδιος είναι... χάρακας!