Ένταση και αστυνομία σε συναυλία του Ρέμου στη Γλυφάδα

13.11.2014
Σε συναυλία στην Γλυφάδα, αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος Τετάρτη 12/11 και εκτός από την αστυνομία που ήρθε για έλεγχο, έγιναν διάφορα ευτράπελα...

Στη συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στην οποία συμμετείχαν ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Νίνα Λοτσάρη και η Μαργαρίτα Γκινοσάτη στη Γλυφάδα έλαβαν χώρα τα εξής ενδιαφέροντα:

Κατά την διάρκεια της συναυλίας η αστυνομία έκανε την επίσκεψή της για έλεγχο. Ακολούθως, η σοπράνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη που αναμενόταν να τραγουδήσει δεν εμφανίστηκε ποτέ στην σκηνή.

Η κάμερα της εκπομπής «Μια» πήρε δήλωση της σοπράνο Γκινοσάτη, η οποία είπε ότι την στιγμή που ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει την ενημέρωσαν ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και εξήγησε ότι η εταιρεία παραγωγής του Μίκη Θεοδωράκη δεν θέλησε να τραγουδήσει η σοπράνο, η οποία δεν ήταν στις πρόβες. Η υπεύθυνη της εταιρείας παραγωγής της σοπράνο μίλησε στην εκπομπή και διέψευσε ότι η Μαργαρίτα Γκινοσάτη δεν ήταν στις πρόβες και εξήγησε ότι δεν τραγούδησε λόγω διένεξης των τριών εταιρειών παραγωγής που συμμετείχαν στην συναυλία.

Στο τέλος της συναυλίας ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε στις κάμερες ότι είναι πολύ περήφανος που συμμετείχε σε αυτή τη βραδιά και όταν ερωτήθηκε για την Υβόννη Μπόσνιακ και το γεγονός ότι θα γίνει σύντομα πατέρας απάντησε ότι θα έχει πολλές ευκαιρίες να μιλήσει στους δημοσιογράφους για αυτό... σίγουρα κάποια άλλη μέρα!