Μπρουκ Σιλντς: Γιατί στρίγγλιζε μετά την «πρώτη της φορά»; [photos]

13.11.2014
Μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο αποκάλυψε τι έγινε την πρώτη φορά που έκανε σεξ! «Ήμουν τελείως γυμνή και στρίγγλιζα τρέχοντας σε έναν διάδρομο, έκανα σαν να μου έκλεψαν το πορτοφόλι». Έτσι περιγράφει το μοντέλο θαύμα Μπρουκ Σίλντς (Brooke Shields) την πρώτη φορά που έκανε έρωτα το 1987 στην ηλικία 22 ετών με τον ηθοποιό Ντιν Κέιν (Dean Cain) - που θυμόμαστε ως Σούπερμαν στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. «Ο Ντιν σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πίσω μου με ένα κάλυμμα στα χέρια του. Με αγκάλιασε σφιχτά και με ρώτησε πού πήγαινα. Φοβόμουν ότι εγκαταλείπω τη μητέρα μου.» διηγείται στο βιβλίο της η Σιλντς, η οποία θυμίζουμε ότι φήμες έλεγαν ότι ήταν μεγάλο κόλλημα του Μάικλ Τζάκσον. Η Μπρουκ Σίλντς ενθάρρυνε στο βιβλίο της τις έφηβες κοπέλες να μείνουν παρθένες μέχρι το γάμο. Στην πραγματικότητα η Μπρουκ έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 22, 10 χρόνια πριν το γάμο της με τον κορυφαίο τενίστα Αντρέ Αγκάσι (Andre Agassi). Η Σιλντς έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο το 1978 με την ταινία "Pretty Baby" ενσαρκώντας στα 13 της χρόνια μια ανήλικη πόρνη. Αλλά διάσημη έγινε με την"Γαλάζια Λίμνη" του 1980 και τις διαφημίσεις τζιν του Calvin Klein. Χ.Τ.

Μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο αποκάλυψε τι έγινε την πρώτη φορά που έκανε σεξ! «Ήμουν τελείως γυμνή και στρίγγλιζα τρέχοντας σε έναν διάδρομο, έκανα σαν να μου έκλεψαν το πορτοφόλι». Έτσι περιγράφει το μοντέλο θαύμα Μπρουκ Σίλντς (Brooke Shields) την πρώτη φορά που έκανε έρωτα το 1987 στην ηλικία 22 ετών με τον ηθοποιό Ντιν Κέιν (Dean Cain) - που θυμόμαστε ως Σούπερμαν στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

«Ο Ντιν σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πίσω μου με ένα κάλυμμα στα χέρια του. Με αγκάλιασε σφιχτά και με ρώτησε πού πήγαινα. Φοβόμουν ότι εγκαταλείπω τη μητέρα μου.» διηγείται στο βιβλίο της η Σιλντς, η οποία θυμίζουμε ότι φήμες έλεγαν ότι ήταν μεγάλο κόλλημα του Μάικλ Τζάκσον.

Η Μπρουκ Σίλντς ενθάρρυνε στο βιβλίο της τις έφηβες κοπέλες να μείνουν παρθένες μέχρι το γάμο. Στην πραγματικότητα η Μπρουκ έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 22, 10 χρόνια πριν το γάμο της με τον κορυφαίο τενίστα Αντρέ Αγκάσι (Andre Agassi). Η Σιλντς έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο το 1978 με την ταινία "Pretty Baby" ενσαρκώντας στα 13 της χρόνια μια ανήλικη πόρνη. Αλλά διάσημη έγινε με την"Γαλάζια Λίμνη" του 1980 και τις διαφημίσεις τζιν του Calvin Klein.

Χ.Τ.