Ολόγυμνη Χάιντι Κλουμ πουλάει ό,τι πουλιέται! [vds]

14.11.2014
Η διάσημη γερμανίδα καλλονή πετά ακόμη μια φορά τα ρούχα της. Μόνο που αυτή τη φορά είναι τελείως και ξεκάθαρα για άκρως εμπορικούς σκοπούς.

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) έχει ποζάρει τόσες φορές ολόγυμνη που έχουμε χάσει το μέτρημα. Και η αλήθεια είναι πως στα 41 της χρόνια, η εικόνα της παραμένει αψεγάδιαστη και εντυπωσιακή όπως πάντα.

Η αφορμή, λοιπόν, για το τελευταίο ξεγύμνωμα είναι η συνεργασία της Χάιντι με την εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Sharper Image, της οποίας έγινε το επίσημο πρόσωπο -και σώμα, προφανώς, όπως παραδέχεται η ίδια στο Instagram της- για τα Χριστούγεννα.

I'm going to be the face (and body, apparently) of @SharperImageOfficial! Can't wait to show you all of the ads!

Ein von Heidi Klum (@heidiklum) gepostetes Foto on

Στην πολύ παιχνιδιάρικη καμπάνια της εταιρείας, λοιπόν, με το όνομα "Gift Right" (το σωστό δώρο) η Χάιντι, με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα -έως και καθόλου δηλαδή- προτρέπει το κοινό να επιλέξει από τα προϊόντα της Sharper Image τα δώρα για τις γιορτές -και όχι μόνο...

Το όλο κόνσεπτ είναι σέξι φωτογραφίες της Χάιντι συνοδευόμενες από ερωτήσεις γεμάτες υπονοούμενο και απαντήσεις με προϊόντα της σειράς, όπως για παράδειγμα: "Τι κάνει τη Χάιντι Κλουμ να ιδρώσει;" με την απάντηση κάτω δεξιά στο βραχιολάκι εκγύμνασης και την τιμή του.

Στο βίντεο που ακολουθεί πάρε μια γεύση από τη συνολική φωτογράφηση ακούγοντας την πρωταγωνίστρια να μιλά για τον καινούριο, σέξι ρόλο της.