Το καπέλο της Καινούργιου είχε συρραμμένες τις... αφέλειες

14.11.2014
Γελάσαμε πάρα πολύ! Όχι με τον Γιώργο Λιάγκα που τη χαρακτήρισε «Σαν άλογο με καπέλο», αλλά με την εξήγησή της για το γεγονός ότι δεν το έβγαλε στις δηλώσεις προς τους δημοδσιογράφους...

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης με την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου, στην παρουσίαση της προσωπικής της συλλογής ρούχων, όπου φορούσε ένα τεράστιο καπέλο. Το καπέλο κατά τη γνώμη μας ήταν πολύ ωραίο και φορεμένο όπως μόνο η Κατερίνα ξέρει...

H.... καπελαδούρα όμως προκάλεσε τα - όπως πάντα - αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, της Σάσας Σταμάτη και του Άρη Καβατζίκη, μέσα από το «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης. «Σαν άλογο με καπέλο είναι» είπε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας για την παρουσιάστρια του Alpha. Ως εδώ καλά!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στην έναρξη του «Όλα Παίζουν», το απόγευμα της ίδιας μέρας ότι ο λόγος που δεν έβγαλε το καπέλο είναι ότι οι αφέλειες είναι κολλημένες επάνω... βγάζει το καπέλο βγαίνουν και οι αφέλειες:

«Θέλω να απαντήσω. Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ που με είπε άλογο γιατί όταν λες μια γυναίκα αλόγα δεν είναι θετικό; Δεύτερον ευχαριστώ πάρα πολύ, Άρη μου (σ.σ. αναφέρεται στον Άρη Καβατζίκη), που είπες ότι είπε 20 αλλά είμαι 30, θα γίνω τον Μάιο. Θα σας εξηγήσω τους λόγους που δεν έβγαλα το καπέλο, γιατί είχαν δίκιο σε αυτό που είπαν ότι θα έπρεπε να το είχα βγάλει. Είχα βάλει αυτές τις αφέλειες. Αυτές οι αφέλεις ήταν ψεύτικες και ήταν κολλημένες πάνω στο καπέλο. Δηλαδή ουσιαστικά το καπέλο τις στερέωνε, αν έβγαζα το καπέλο θα έβγαιναν και οι αφέλειες και θα χαλούσε η έκπληξη. Να το πω γιατί πραγματικά, όντως μου έκανε σκια και ο Γιώργος που τον αγαπώ και με έχει στηρίξει τόσες φορές. Πάντως όλη μου η καμπάνια είχε κόνσεπτ το καπέλο και για αυτό και το κράτησα».