Θερόν & Πεν: Γιατί τους έστειλαν την αστυνομία;

14.11.2014
Ξαφνιάστηκε το διάσημο ζεύγος όταν είδε μπροστά του ένστολους να τους ζητούν τον... λόγο, όμως το "θέμα" διαλευκάνθηκε γρήγορα.

Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) και ο Σον Πεν (Sean Penn) είχαν βγει για μια βόλτα, χθες Πέμπτη στην περιοχή Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια.

Μαζί τους ο γιος της 39χρονης σταρ ο οποίος κάποια στιγμή, έπαθε μια… κρίση, από αυτές που παθαίνουν τα παιδιά από κούραση ή νεύρα και άρχισε να τσιρίζει "σαν να τον σφάζουν".

Αυτές τις κραυγές άκουσαν κάποιοι που έκαναν πεζοπορία στο ίδιο μέρος και ανησυχώντας μήπως οι ενήλικες –τους οποίους προφανώς δεν αναγνώρισαν- κακομεταχειρίζονταν το παιδί, κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media η αστυνομία όντως έφτασε πολύ γρήγορα, όμως ιδού τι είχε συμβεί στο μεταξύ…

Όπως μεταδίδει το δίκτυο TMZ, η γυναίκα οδοιπόρος, είχε μια κάμερα και πλησίασε το ζευγάρι όταν άκουσε το παιδί να τσιρίζει.

Η Σαρλίζ της είπε να μείνει μακριά από τον γιο της –πιθανότατα όχι και με τον πιο χαλαρό τρόπο- και μετά εκείνη κάλεσε την αστυνομία.

Αφού επιβεβαιώθηκε ότι δεν είχε γίνει κάτι κακό στο παιδί το περιστατικό έληξε και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.

Κατά τα άλλα, ο Σον και η Σαρλίζ μόλις επέστρεψαν από τη Νότια Αφρική όπου ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της ταινίας τους, όπου εκείνος τη σκηνοθετεί και συνεχίζουν την κοινή τους ζωή, οδεύεντας προς την κουλούρα, όπως λέγεται!