Η Ελένη έβαλε τον Ματέο στο... σωστό δρόμο!

26.11.2014
Στο... σωστό δρόμο έβαλε η Ελένη Μενεγάκη τον Ματέο Παντζόπουλο και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον επιχειρηματία, ακόμη πριν μπει στη ζωή του ο "οδοστρωτήρας" Ελένη!

Ο λόγος για την Χριστίνα Πολίτη, η οποία σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΥΟU μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.

" Η Ελενάρα είναι μια γυναίκα που πλέον ακολουθεί την καρδιά της. Τώρα, που προφανώς είναι έγκυος κλείνει σωστά τον κύκλο του έρωτα της και με την εκπομπή της ακλόνητη, διανύει όντως την καλύτερη περίοδο της ζωής της" δηλώνει για την παρουσιάστρια.

Εξάλλου, η Πολίτη ήταν μαζί της το καλοκαίρι εκείνο στα Άχλα, που γνώρισε για πρώτη φορά τον Παντζόπουλο. Μάλιστα, η γνωστή κοσμικογράφος γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον 45χρονο επιχειρηματία.

"Ο Μάκης είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ευγενικός και χαρούμενος. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Μάκης θα μπορούσε να είναι με μια τόσο δυναμική γυναίκα σαν την Ελένη. Η Ελένη είναι «οδοστρωτήρας» και τον έβαλε στο σωστό δρόμο" δήλωσε χαρακτηριστικά.