Η κοπέλα του Φελπς, που ήταν άντρας, λέει όλη την αλήθεια!

26.11.2014
H Τέιλορ Τσάντλερ (Taylor Lianne Chandler), η κοπέλα που υποστηρίζει πως είναι ζευγάρι με τον πρωταθλητή κολύμβησης και πολλάκις Ολυμπιονίκη, Μάικλ Φελπς (Michael Phelps), και αποκάλυψε στο λογαριασμό της στο Facebook πως γεννήθηκε αγόρι, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The Daily Beast», μιλώντας για τον Φελπς και τη σχέση τους.

Οι δυό τους γνωρίστηκαν στο κοινωνικό δίκτυο γνωριμιών για ενηλίκους Tinder και μάλιστα ισχυρίζεται ότι εκείνος την κυνήγησε σαν τρελός.

Ήταν μαζί με τον Φελπς το βράδυ που πιάστηκε από την αστυνομία να οδηγεί μεθυσμένος, εκεί διέρρευσαν τα στοιχεία της ταυτότητάς της, άρχισαν να την καλούν δημοσιογράφοι και εκείνη απάντησε μέσω Facebook κάνοντας την επίμαχη ανάρτηση.

Η Tέιλορ έχει και πρώην σύζυγο ο οποίος επέστρεψε από το Αφγανιστάν για να την παρηγορήσει μαζί με την κόρη του, που την έχει σαν κόρη της – όπως λέει.

Στην ερώτηση αν την αναγνωρίζουν μετά από τη δημοσιότητα που πήρε όλη η υπόθεση απαντάει ότι όπου και να πάει πια, ακόμα και σε ένα ρεστοράν για φαγητό, θα πέσουν όλοι επάνω της. Μέχρι και μαθητές την αναγνωρίζουν και θέλουν μαζί της... selfies. Από την άλλη παραδέχεται ότι πολύς κόσμος την αντιμετωπίζει σαν κάτι … αφύσικο, και αυτό την πληγώνει.

Πως αντιμετώπισε τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία γεννήθηκε αγόρι; «Όταν διάβασα το The National Enquirer ήμουν σε ένα διαμέρισμα στον 18ο και κόντεψα να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα έκανε αυτή η αποκάλυψη στη ζωή μου. Δεν με έχουν αποκαλέσει ποτέ.. άντρα. Ήταν εξοντωτικό για μένα».

Η 41χρονη Τσάντλερ είχε γεννηθεί ερμαφρόδιτη, είχε ανδρικά γεννητικά όργανα αλλά όχι όρχεις, ενώ είχε μήτρα αλλά όχι ωοθήκες. Επιλέγοντας τη γυναικεία της φύση, στην εφηβεία της με τα κατάλληλα φάρμακα σταμάτησε την παραγωγή τεστοστερόνης στον οργανισμό της, και έκανε εγχείρηση για να αφαιρέσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα που είχε.

Στη συνέντευξη δήλωσε επίσης ότι δεν έχει πλέον σχέση με τον Φελπς, όχι γιατί είναι ερμαφρόδιτη και εκείνος δεν το ήξερε… αλλά για κάποιον άλλο σοβαρό λόγο που μόνο εκείνος μπορεί να αποκαλύψει.