Πόσταρε στο instagram φωτό με κατεβασμένο εσώρουχο!

27.11.2014
Αυτή η κοπέλα σίγουρα έχει κότσια! Δεν λογαριάζει τίποτα! Τι και αν το ιnstagram έχει κατεβάσει και τον προσωπικό της λογαριασμό της όταν ανέβασε σ΄αυτόν το γυμνό της στήθος… αυτή επιμένει. Ο λόγος για την Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) την διάσημη παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό κανάλι στο E- Entertainment που φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!

Χωρίς να πτοηθεί με το «μαύρο» που έπεσε στο προφίλ της… έφτιαξε ένα άλλο προφίλ και εκεί ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από τουαλέτα με κατεβασμένο το εσώρουχο (και πιο συγκεκριμένα στις… γάμπες της.

Λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας ένα ειρωνικό προς το instagram μήνυμα: «Μην ανησυχείτε, δε θα σας δείξω ποτέ το πίκατσου μου πρώτον γιατί έχω οικογένεια και δεύτερον... α ναι ταλέντο! Ευχαριστώ που έκανες τους κανόνες ξεκάθαρους instagram».

Σημειώστε πως η Τσέλσι δεν είναι καμιά τυχαία. Είναι 39 ετών, πανέμορφη, πλούσια, υπερταλαντούχα και πολυπράγμων! Εκτός από τηλεπαρουσιάστρια, είναι και κωμική ηθοποιός, παραγωγός, συγγραφέας και σεναριογράφος. Το περιοδικό Maxim την έχει κατατάξει στη θέσγ 91 στη λίστα των Ηot 100, έχει μπει στην λίστα των πλουσίων 100 και στο περιοδικό Forbes, ενώ το περιοδικό TIME την τοποθέτησε και στη λίστα των ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Παράλληλα, έχει κάνει 2 εξώφυλλα στο Playboy, αλλά και σε άλλα μεγάλα περιοδικά.

Don't worry, I would never show my peekachu, 1)because I have a familly, and 2)oh yeah...TALENT. Thanks for making the rules clear, instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chelsea Handler (@chelseahandler) στις