Κατέρρευσε η Τσαβαλιά με τη σοβαρή ασθένεια του Σεφερλή [vds]

27.11.2014
Είναι γνωστό πως κάποια συγκκεριμένα περιοδικά βάζουν υπερβολικές δόσεις «σάλτσας» στα θέματα τους και οι ειδήσεις τους είναι φανταστικά σενάρια αλλά το τελευταίο δημοσίευμα για τον Μάρκο Σεφερλή το παράκανε.

Σύμφωνα με κάποιο εβδομαδιαίο περιοδικό, ο ηθοποιός και παρουσιαστής πάσχει από μαι σοβαρή ασθένεια εδώ και πολύ καιρό, έχει πάθει υπερκόπωση από τα συνεχόμενα ταξίδια του από τη Θεσσαλονική στην Αθήνα λόγω των παραστασεων του και η γυναίκα του είναι σε χάλια κατάσταση.

«Ήρθε η στιγμή να μιλήσω για ένα προσωπικό θέμα που με βασανίζει εδώ και καιρό. Δεν ήθελα να μιλήσω, ήθελα να το κρατήσω σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά είδε το φως της δημοσιότητας» δήλωσε ο Σεφερλής μόλις ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή και άρχισε να διαβάζει όλα όσα γράφουν στο άρθρο και να τα διακωμωδεί.

Στη συνέχεια η Έλενα Τσαβαλιά υποκρίθηκε πως σπαράζει το κλάμα και μαζί με τους υπόλοπιπους ξέσπασαν στα γέλια όταν άρχισαν να κάνουν ακριβώς ότι έλεγε το υποτιθέμενο έγκυρο ρεπορτάζ το οποίο είχε λεπτομέρειες μέχρι και για το τι κάνουν στα καμαρίνια.