Η σοκαριστική αποκάλυψη της Γκάγκα για τον... βιασμό της!

03.12.2014
Η Lady Gaga δεν έχει περάσει και την πιο εύκολη ζωή σύμφωνα με δηλώσεις της κατά καιρούς αλλά το χειρότερο το αποκάλυψε στην εκπομπή The Howard Stern Show.

Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τον ηθοποιό Bill Gosby τον οποίο κατηγορούν όλο και περισσότερες γυναίκες πως τις βίασε, η 29χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την τραγική εμπειρία που έζησε πριν 10 χρόνια.

«Πέρασα κάποια φρικιαστικά πράγματα για τα οποία τώρα γελάω γιατί έκανα πολύ ψυχοθεραπεία όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν 19 χρονών και πήγαινα σε καθολικό σχολείο όταν με βίασε κάποιος 20 χρόνια μεγαλύτερος. Σκεφτόμουν « έτσι είναι οι ενήλικο;» γιατί ήμουν πολύ αφελής. Τον είδα μια φορά μετά από καιρό σ’ ένα μαγαζί και παρέλυσα από τον φόβο.» δήλωσε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν είπε σε κανέναν για το περιστατικό, έπινε πολύ κι ήταν βουτηγμένη στις καταχρήσεις προσπαθώντας να το ξεχάσει αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως πρέπει να το αντιμετωπίσει πιο δραστικά αλλιώς δε θα το ξεπερνούσε ποτέ.

Η ποπ σταρ δεν είπε ποτέ το όνομα του βιαστή αλλά κάποιοι υπονοούν πως είναι ο μουσικός παραγωγός Dr luke. Μετά την εξομολόγηση της ο δικηγόρος Mark Geragos έγραψε στο twitter ποιος πιστεύουν πως είναι κι όταν ανέφερε κάποιος follower το όνομα του παραγωγού του απάντησε «#bingo». Χμμ..