Λίμα & Αμπρόζιο: $4 εκατομμύρια στα στήθη τους

03.12.2014
Από το σόου της Victoria's Secret δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπροσέξει. Κι όμως, υπάρχει ένα σημείο που "τινάζει την μπάνκα στον άερα".

Οι 48 άγγελοι της Victoria's Secret πέρπατησαν στην πασαρέλα του χθεσινού σόου στο Λονδίνο και του έβαλαν φωτιά. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση με τις εμφανίσεις της Τέιλορ Σουίφτ, της Αριάνα Γκράντε και του Εντ Σίραν.

Η στιγμή όμως που έκοψε ανάσες -όχι αστεία- ήταν όταν βγήκαν στη σκηνή, μαζί η Αντριάνα Λίμα (Adrianna Lima) με την Αλεσάντρα Αμπρόζιο (Alessandra Ambrosio).

Πυρκαγιά!

Μπλε ηλεκτρίκ για την πρώτη, κόκκινο της φωτιάς για τη δεύτερη και από ένα σουτιέν αξίας $2 εκατομμυρίων η καθεμιά. Για την ιστορία, η Αντριάνα και η Αλεσάντρα έχουν ξαναφορέσει το βαρύτιμο φετίχ παλιότερα.

Το καθένα από τα φετινά "κοσμήματα" που φοριούνται κατασκευάστηκαν από ανθρώπους στο κοσμηματοπωλείο Mouawad με 16.000 ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια δεμένα με χρυσό 18 καρατίων. Σημειώνεται δε ότι για να φτιαχτούν αυτά τα κομψοτεχνήματα χρειάστηκαν πάνω από 1.380 ώρες!

Άξιζε ο κόπος όμως...