Βόμβα: Έχουν παντρευτεί Ρουβάς - Ζυγούλη;

03.12.2014
Μία αινιγματική φράση του Sakis Ρουβά ήταν αρκετή για να «ανάψει» φωτιές και να κάνει τους παπαράτσι να ιδρώνουν στην ιδέα ότι έχασαν την... ειδησάρα της χρονιάς!

«Το τελειώσαμε το θέμα, θα σας στείλω κουφέτα» δήλωσε το «είδωλο» στις τηλεοπτικές κάμερες, όταν ρωτήθηκε για χιλιοστή φορά, αν παντρεύεται με την Κάτια. Μόλις την προηγούμενη μέρα, δήλωνε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό ότι η σύντροφός του είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου και τώρα, μιλάει για... κουφέτα που θα στείλει!

Τι να εννοεί άραγε το «είδωλο»; Παντρεύτηκαν με τη Ζυγούλη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι; Υπάρχει περίπτωση τα ελληνόπουλα παπαράτσι να έχασαν την ειδησάρα της χρονιάς; Μη σου πω και της δεκαετίας και της τελευταίας 20ετίας, διότι αν έγινε γάμος, δε δώσαμε έναν απλό τραγουδιστή, αλλά κοτζάμ είδωλο (άνευ εισαγωγικών) τον Sakis τον Ρουβά.

Η αινιγματική δήλωση έπαιξε και στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ωσάν άλλη Πυθία, έβγαλε τα συμπεράσματα του. Στην αρχή, χωρίς να μιλά με σιγουριά υπέθεσε ότι υπάρχει περίπτωση ο γάμος να έγινε στην

οικεία Βαρδινογιάννη με τη βάφτιση! «Θεωρώ ότι πρέπει να τους πέρασε η Μαριάννα μια βερούλα. Δεν μου το έχει πει κανένας, το υποθέτω μόνος μου επειδή ήταν σε κλειστό κύκλο» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όμως, τα κουφέτα που θα στείλει σε όλους ο Sakis ενίσχυσαν τις υποψίες της τηλεοπτικής Πυθίας. «Το λέει ο άνθρωπος ξεκάθαρα. Ο Σάκης για μένα έχει παντρευτεί» είπε.

Βρε λες;