Επιτέλους! Αθερίδης- Καρύδη αποκαλύπτουν τη.... σχέση τους

03.12.2014
Έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε πάντα μαζί. Σε βραδινές εξόδους, στο δρόμο, σε εξορμήσεις, σε πρεμιέρες…παντού. Η σχέση τους πολυσυζητημένη, τα κουτσομπολιά γύρω τους οργιάζουν, όμως αυτοί δεν πτοούνται. Δηλώνουν φίλοι... παντοτινοί.

Οι δυο κολλητοί φίλοι, μίλησαν στον περιοδικό Hello για τα όσα τους ενώνουν και εξομολογήθηκαν τι σημαίνει ο ένας για τον άλλο…

Ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ζωή του έχει αλλάξει με την παρουσία της Σμαράγδας Καρύδη γιατί «Όταν τα πολύ έξυπνα άτομα κι εκείνοι που θαυμάζεις σε αναγνωρίζουν, μ'ένα τρόπο σε αυτοεπιβεβαιώνουν. Ένιωσα τη στήριξη και την ανταπόκριση, που συμβαίνει όταν σε γουστάρουν οι άνθρωποι που γουστάρεις κι εσύ. Αλλά το πιο δυνατό απ'όλα με τη Σμαράγδα είναι το παρεάκι». Αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση είπε πως το πιο ωραίο πράγμα πάνω της είναι «η ομορφιά της, αλλά κυρίως το ότι έχει καταλάβει πως λειτουργούν οι άνθρωποι και δεν τους υπερτιμά ούτε τους υποτιμά. Δεν στέκεται στην αρνητική τους πλευρά, αλλά μονάχα στη θετική». Τι έχει η Σμαράγδα που δεν έχει αυτός; ««Ομορφιά παραπανίσια, ενώ δεν έχει πανικούς και φοβίες όπως έχω εγώ. Έχει, όμως, και πράγματα που χαίρομαι που δεν τα έχω. Είναι φασαριόζα, κι όταν ξεβολεύεται, «ανατριχιάζει» το σύμπαν. Εγώ είμαι προσαρμοστικός» αποκαλύπτει.

Η Σμαράγδα Καρύδη με τη σειρά της μιλάει και αυτή για τον Θοδωρή Αθερίδη αποκαλύπτοντας πως με αυτόν στη ζωή της έχει γίνει λιγότερο εγωκεντρική… «Παρόλο που είναι μεγάλος εγωιστής ο Θοδωρής, δεν είναι εγωκεντρικός. Δεν θεωρεί οτι όλα κινούνται γύρω από αυτόν, Είναι δοτικός, ενδιαφέρεται για τους άλλους κι έτσι άρχισα να το βλέπω κι εγώ μ΄αυτόν τον τρόπο. Επίσης, δώρο του Θοδωρή είναι ο σκύλος μου ο Γιάννης».