Ο Μπιλ Κόσμπι τιτιβίζει για τους βιασμούς

04.12.2014
Το σκάνδαλο με τις κατηγορίες ενάντια στον διάσημο κωμικό για κατά συρροήν βιασμούς συνεχίζεται και εκείνος πρώτη φορά επικοινωνεί επ' αυτού μέσω Twitter.

Έχουμε χάσει το μέτρημα πια με τόσες γυναίκες που έχουν εμφανίστεί τον τελευταίο μήνα κατηγορώντας τον Μπιλ Κόσμπι (Bill Cosby) ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν τις βίασε αφού τις είχε ναρκώσει πρώτα.

Η πιο πρόσφατη μάλιστα, η Τζούντι Χαθ (Judie Huth) κατέθεσε και μήνυση εναντίον του υποστηρίζοντας ότι ο 77χρονος Κόσμπι την είχε βιάσει όταν εκείνη ήταν 15 χρονών και μάλιστα μέσα στην έπαυλη του Playboy, πιέζοντάς τη να πει ότι ήταν 18 αν κάποιος τη ρωτούσε.

Ο ίδιος ο Μπιλ έχει αποκριθεί στις κατηγορίες αν και όχι ανοιχτά κρατώντας γενικά μια στάση "Δεν μιλάμε γι' αυτό" αλλά εννοώντας ότι δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα, οπότε...

Πάντως χθες ήταν η πρώτη φορά που μέσω Twitter ο Κόσμπι ευχαρίστησε τους δύο και μοναδικούς ανθρώπους που δημοσίως τον υποστήριξαν -με την έννοια ότι δεν τον κατηγόρησαν ευθέως δίνοντάς του το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

Οι δύο αυτοί άνθρωποι ήταν η Γούπι Γκόντμπεργκ (Woopi Goldberg) και η τραγουδίστρια Τζιλ Σκοτ (Jill Scott) οι οποίες, εστιάζοντας στο γεγονός ότι επίσημα κατηγορίες δεν έχουν απαγγελθεί στον Κόσμπι και αποδείξεις σίγουρα δεν υπάρχουν, επιλέγουν να σταθούν στο πλευρό του ανεμένοντας τις εξελίξεις.