Το φιλί του Ρέμου στην... κόρη του και το στριπτίζ on camera! [vds]

04.12.2014
Επιτέλους! Ο Αντώνης Ρέμος παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια πως τον Φεβρουάριο θα γίνει πατέρας! Τι και αν τα δημοσιεύματα είχαν βουήξει, ο αγαπημένος Ελληνας τραγουδιστής κρατούσε σιγή ιχθύος στα ΜΜΕ για το αν η αγαπημένη του Υβόνη Μπόσνιακ είναι έγκυος.

Την Τετάρτη (3/12) το βράδυ ωστόσο, πήγε στην εκπομπή «Καρντάσιανς» και εκεί τα αποκάλυψε όλα! Μάλιστα δεν δίστασε να στείλει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φιλάει τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της Υβόννης. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως «αυτό είναι το πρώτο φιλί στην κόρη μου».

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Με τη σειρά της Η Υβόννη έστειλε άλλη μια φωτογραφία, στην οποία φιλά την –επίσης- φουσκωμένη κοιλιά του Ρέμου. Ακόμη μία τρανή απόδειξη πως σε μία εγκυμοσύνη δεν βάζει κιλά μόνο η γυναίκα, αλλά και ο …άνδρας!

Πέραν αυτού, ο Αντώνης Ρέμος έφτασε στο σημείο να κάνει... στριπτίζ, χόρεψε με το εσώρουχο, μαζί με τους Αρναούτογλο και Σταρόβα, οι οποίοι του... συμπαραστάθηκαν στην ήττα του στο πόκερ! Μάλιστα ο Σταρόβας το προχώρησε ακόμη περισσότερο, έβγαλε και το... πρώτο εσώρουχο κι έμεινε με το δεύτερο.

Στο τέλος της εκπομπής ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε δύο τραγούδια, το ένα εκ των οποίο τα αφιέρωσε στους πρώην προπονητές του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη που όπως είπε «μας βλέπουν πλέον από τη Ρωσία και την Τουρκία αντίστοιχα».