Η πρώην του Ρονάλντο χαροπαλεύει για την επέμβαση στα οπίσθια [photos]

04.12.2014
H Βραζιλιάνα βασίλισσα ομορφιάς που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό Miss Bumbum το 2002 και πρώην ερωμένη του Κριστιάνο Ρονάλντο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας η Αντρέσα Ούραχ (Andressa Urach), η Βραζιλιάνα βασίλισσα ομορφιάς που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό Miss Bumbum το 2002 και πρώην ερωμένη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το 27χρονο καυτό και καλλίγραμμο μοντέλο, που έγινε διάσημη ισχυριζόμενη πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον σούπερ σταρ ποδοσφαιριστή της Πορτογαλίας, νοσηλεύεται σε καταστολή σε νοσοκομείο του Πόρτο Αλέγκρε, μετά την αφαίρεση ειδικού τζελ εμφυτεύματος από τους μηρούς της, το οποίο είχε προηγουμένως βάλει για αισθητικούς λόγους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, συνεχίζει να αρνείται πως ουδεμία σχέση είχε ποτέ με το εν λόγω μοντέλο.

Σημειώστε πως η άτυχη Ούραχ είχε υποβληθεί σε: ανόρθωση οπισθίων, επέμβαση προσθήκης εμφυτευμάτων στους μηρούς καθώς και σε πλαστική μύτης, γνάθου, προσώπου, στήθους, λιποαναρρόφηση και πλαστική... αιδοίου!