Νότης Σφακιανάκης: «Ρουφιανάκια δημοσιογράφοι σας ξέρω» [vds]

04.12.2014
Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης για τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μαζί», τα έχωσε στους δημοσιογράφους, μίλησε για τη γνωριμία του με την Πέγκυ Ζήνα και λύγισε όταν αποκάλυψε ότι στο φετινό του εγχείρημα δεν θα έχει μαζί του τον επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του, τον ηχολήπτη του, που έφυγε από τη ζωή.

«Ξέρω τι κουμάσια είσαστε» είπε στους δημοσιογράφους ο Νότης Σφακιανάκης με το γνωστό στιλ του στη συνέντευξη τύπου για τον νέο του δίσκο και εν όψει της νέας του συνερργασίας στο Φωταέριο με την Πέγκυ Ζήνα (η οποία τον φωνάζει "θείο" και την οποία περιγράφει ότι γνώρισε στα 19 της, όταν του έκανε φωνητικά στα τραγούδια του).

Ένα χρόνο μετά τον ντόρο που είχε προκληθεί με τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή (που έφεραν και την διακοπή της συνεργασίας με την Δέσποινα Βανδή) ο Sfak attack μίλησε πάλι έξω από τα δόντια, μεταξύ αστείου και σοβαρού!

«Εσείς ρουφιανάκια... Άσε, δεν ξέρω τι κουμάσια είσαστε; Τι απαπαπα! Απαπα το έλεγε η Βανδή. Αυτά που παίρνετε τα ανεβάζετε και σε παγκόσμια...Στην πρόβα ήρθε κάποιος και τραβούσε βίντεο και το ανέβασε. Μπορεί να μην ήσουν εσύ, ήταν κάποιος άλλος. Εγώ άλλα λέω, μονίμως λέω άλλα και παρεξηγούμαι» είπε στους δημοσιογράφους ο Νότης Σφακιανάκης. Και συνέχισε «κάποια στιγμή να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε απόγονοι του Εφιάλτη, αλλά του Λεωνίδα».

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκινήθηκε μιλώντας για τον φίλο και συνεργάτη του που έφυγε από τη ζωή.«Ο Μήτσουλας, από το καλοκαίρι του 1989 μέχρι και πέρσι τον Οκτώβριο ήταν το δεξί μου χέρι, με όλη τη σημασία της λέξεως... Ήταν ο ηχολήπτης μου και παράλληλα φίλος και αδερφός μου».