Ποιος είπε τη Τζολί κακομαθημένη και ατάλαντη;

11.12.2014
Η Angelina Jolie μπορεί να έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που τη λατρεύουν και γεμίζουν τις αίθουσες για χάρη της αλλά υπάρχουν και αρκετοί haters οι οποίοι δε θέλουν να τη βλέπουν ούτε ζωγραφιστή.

Πρόσφατα κάποιος χάκερ παραβίασε τα αρχεία της Sony Pictures και διέρρευσαν συνομιλίες ανάμεσα σε παραγωγούς και συγκεκριμένα του Scott Rubin και της αντιπροέδρου της εταιρίας Amy Pascal οι οποίοι μιλούν με τα χειρότερα λόγια για την 40χρονη ηθοποιό και τώρα έχουν βρει το μπελά τους.

Πρόκειται για μία συζήτηση που έγινε μεταξύ τους τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η Jolie είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την αυτοβιογραφία «Jobs» λόγω της συμμετοχής της στην ταινία «Cleopatra» και ζητάει για σκηνοθέτη τον David Fincher.

Σύμφωνα με τα αρχεία που δημοσιεύτηκαν στην Independent, ακολούθησε η εξής συνομιλία:
Pascal: «Θέλει οπωσδήποτε τον David για την δική της ταινία, θέλει να μιλήσουμε.»

Rudin: «Θα επιβιώσει, δεν θέλω να σπαταλήσω τον χρόνο μου σ` αυτό.» Pascal: «Κάνε την Angie να σωπάσει πριν ο David αναγκαστεί να παραιτηθεί από το Jobs!»

Rubin: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πληρώσω 180 εκατ. τις αλαζονικές τις ιδέες, που και οι δυο μας ξέρουμε οτι θα μας οδηγήσουν στο απόλυτο φιάσκο της καριέρας μας.»

Pascal: «Δεν θα καταστρέψω εγώ την καριέρα μου για ένα ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο πιτσιρίκι που μας πέταξε αυτή την ιδέα και εξαφανίστηκε για 18 μήνες για να γίνει σκηνοθέτης. Δεν πρόκειται να κάνω καμία ταινία μαζί της ή να υποστηρίξω οτιδήποτε προωθεί. Είναι ένα αξιοθέατο, μια celebrity και αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί της, θα γίνουμε ο περίγελος της βιομηχανίας. Απορώ γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί της.»

Να σημειωθεί πως τελικά το «Jobs» ανέλαβε η Universal τελικά ύστερα από διάφορες αναποδιές και αλλαγές στην παραγωγή.