Αυτός είναι ο εφοπλιστής που "έφαγε" τη Φουρέιρα από Σαμαρά

11.12.2014
"Στις 9 του μακαρίτη, άλλον έβαλε στο σπίτι", λέμε στο χωριό μας και το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Ελένης Φουρέιρα. Δεν προλαβαίναμε τις "μπόμπες" που έσκαγαν την Τετάρτη (10/12) αναφορικά με τη σχέση της τραγουδίστριας με τον Γιώργο Σαμαρά.

Αρχικά πάθαμε ένα σοκ(ι) με την είδηση ότι το ζευγάρι χώρισε. Μετά ήρθε η σύγχιση, αν ο Σαμαράς ήταν εκείνος που της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι ή η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στη σχέση τους με τον πιο... εφιαλτικό τρόπο: την... απιστία!

Γιατί βλέπεις, η επόμενη "μπόμπα" που έσκασε ήταν οι φήμες ότι η Φουρέιρα άφησε τον ποδοσφαιριστή για τα μάτια ένός γοητευτικού εφοπλιστή, του Σπύρου Λυκούδη! Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, η Φουρέιρα βγαίνει με τον εφοπλιστή τον τελευταίο ενάμιση μήνα! Αν και η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε ήρθε ο χωρισμός! Πριν δύο μέρες ή πριν 20; Έπαιξε ή όχι... απιστία;

Το μόνο σιγουράκι στην ιστορία, φαίνεται ότι είναι ο έρωτας της Φουρέιρα με τον Λυκούδη, που μετρά ενάμιση μήνα! Ποιος, όμως, είναι ο γοητευτικός εφοπλιστής που μπήκε "σφήνα" στο ζευγάρι; Η οικογένεια του Σπυράγγελου Λυκούδη έχει την Kefalonian Lines. Ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και σπάνια τον βλέπουμε σε κοσμικές στήλες. Εξάλλου, όπως λέγεται, ο εφοπλιστής είχε επεισόδιο με παπαράτσι, όταν τον εντόπισαν με τη Φουρέιρα στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νίνο. Ο Σπύρος Λυκούδης λέγεται ότι έκανε φασαρία για να σβηστούν οι φωτογραφίες.