Μπαλατσινού: Δημόσια φιλιά με πασίγνωστο επιχειρηματία

11.12.2014
Την εργένικη ζωή της προσπαθεί να απολαύσει η Τζένη Μπαλατσινού, αφού οι υποχρεώσεις της ως μητέρα δε σταματούν ποτέ, ενώ και επαγγελματικά η παρουσιάστρια τρέχει και δε φτάνει.

Πριν λίγες μέρες, η Μπαλατσινού ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, αφού ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση free press περιοδικού της συμπρωτεύουσας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη "Νύφη του Θερμαϊκού" παρακολούθησε και την επίδειξη μόδας γνωστής εταιρίας ρούχων και αξεσουάρ, με επίσημη προσκεκλημένη την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη. Εξάλλου, οι δύο γυναίκες τους τελευταίους μήνες έχουν αναθερμάνει τις σχέσεις τους.

Όμως, η Μπαλατσινού... αναθέρμανε και τη σχέση της με τον Λάκη Γαβαλά, διότι όπως θυμόμαστε, πέρυσι είχε δημιουργηθεί παρεξήγηση ανάμεσα στον επιχειρηματία και τον Πέτρο Κωστόπουλο, αφού ο τελευταίος ουκ ολίγες φορές του είχε επιτεθεί με άσχημους χαρακτηρισμούς μέσα από το Πρωινό mou.

Η Μπαλατσινού, όμως, δεν χάλασε τις σχέσεις της με τον Λάκη και για του λόγου το αληθές, όταν συναντήθηκαν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη αντάλλαξαν φιλί στο στόμα μπροστά στα φλας των φωτογράφων.