Η σέξι λατίνα Λόπεζ στην αγκαλιά του νέου της έρωτα [photos]

22.12.2014
H Jennifer Lopez δεν γυρίζει μόνο τα μουσικά στούντιο και τις σκηνές αλλά συνεχίζει τις επισκέψεις στα κινηματογραφικά πλατώ και η καινούρια της ταινία «The Boy next door» βγήκε στις αίθουσες του εξωτερικού.

Όσον αφορά το ρόλο της, έχουν ένα κοινό στοιχείο αφού στην ιστορία ερωτεύεται έναν μικρότερο άνδρα ο οποίος μετακόμισε στο διπλανό σπίτι και τον υποδύεται ο Ryan Guzman.

Με τον τελευταία φωτογραφήθηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου του Latina φορώντας λίγα και καλά σαν αυθεντικοί Λατίνοι εραστές σε μία αυλή,το σκηνικό θυμίζει Ισπανία μίας άλλης εποχής και θα μπορούσαν άνετα να είναι ζευγάρι.

«Η Claire είναι ένας χαρακτήρας που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σ’ αρέσει. Είναι δυναμική, συμπαθής και ικανή για όλα. Αγκαλιάζει αυτό το παιδί που είναι ο καινούριος της γείτονας και φίλος του γιου της και χρειάζεται μία οικογένεια. Έχει περάσει πολύ δύσκολα κι εκείνη είναι μία στοργική μητέρα σ έναν προβληματικό γάμο αλλά επίσης πολύ μονη και ευάλωτη οπότε της αρέσει πολύ που τραβάει την προσοχή του Noah.» αναφέρει η 45χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός για τους δύο πρωταγωνιστές.

Δείτε τους παραπάνω και περάστε μία βόλτα κι από το βίντεο με τα backstage...