Μελέτη: Θα βγάλω την ερωτική ταινία που γύρισα σε dvd! [vds]

22.12.2014
Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πρωινό του Mega που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής και τα είπε… όλα! Οπως φαντάζεστε, ο Μάρκος δεν μπόρεσε να μην την ρωτήσει λεπτομέρειες για το ότι δε δίστασε να σκηνοθετήσει ταινία πορνό για λογαριασμό της εκπομπής της Hashtag στο κανάλι E.

H Μελέτη αποκάλυψε πως είχε συζητήσει με πολλά κανάλια την ίδεα της για την εκπομπή αυτή, αλλά δεν προχώρησε σε συμφωνία μαζί τους, γιατί τους φαινόταν πολύ τολμηρή. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το τι θα γίνει με την ταινία πορνό που σκηνοθέτησε, απάντησε με χιούμορ πως «Θα βγάλω το 2ο μέρος σε dvd με κυριακάτικη εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας».

Η Μελέτη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τελευταία της εκπομπή που είχε θέμα το gossip. «Όταν υπάρχει αδικία σε όσα έχουν ακουστεί μου πατάει τρελό καλό. Να σου πω ένα εξαιρετικά απλό παράδειγμα. Ξεκινάει το hashtag που έχει θέμα το gossip. Γράφει μία στο Twitter "μας μιλάει για gossip η Μελέτη που έχει αναδειχθεί από αυτό;" Κάτσε κούκλα, έχει ξεκινήσει ένα λεπτό η εκπομπή, που ξέρεις αν θα κράξω τον εαυτό μου; Που τον έκραξα. Περίμενε να δεις τι θα γίνει και πως θα πάει και μετά βγες και κάνε την κριτική σου. Αν δεν σου πει για gossip η Ελεονώρα που έχει κάνει 8 χρόνια ποιος θα σου πει», ανέφερε σε υψηλούς τόνους η Ελεονώρα τονίζοντας πως δεν έχει καμία τύψη και ενοχή για το ότι ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το Gossip.