Μοιραράκη: Μου έπεσαν τα μαλλιά από τη στεναχώρια

28.01.2015
Είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες ,πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας κι έχουμε συνδέσει το όνομα της με τον κόσμο των χαλιών και τη χλιδή.

Όμως δεν ήταν πάντα εύκολα τα πράγματα στη ζωή της Δεσποινας Μοιραράκη κι όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο You υπήρξαν πολλές φορές που δεν είχε ούτε ένα ευρώ στην τσέπη αλλά δεν το έμαθαν ποτέ τα παιδιά της.

"Τα 3-4 χρόνια της κρίσης βασανίστηκα πολύ στη δουλειά μου.Επειδή πουλάω ένα είδος πολυτελείας υπήρχαν μέρες που που η πόρτα του μαγαζιού δεν άνοιγε καν. Με έσωσε, το brand name Μοιραράκη γιατί αν ήθελε κάποιος να αγοράσει έστω κι ένα χαλί, θα ερχόταν σε μένα αφού ήξερε τι θα πάρει.

Επεκτάθηκα στα Βαλκάνια για να μείνει η επιχείρηση ζωντανή. Με στήριξε πολύ ο άντρας μου πολύ στα δύσκολα ήταν ψύχραιμος δεν έχει απαιτήσεις με έμαθε να επιβιώνω, μπορεί να τρώγαμε δύο φορές την εβδομάδα φακές στο σπίτι! Εϊναι η παιδεία και η εκπαίδευση που έχει ως στρατιωτικός. 'Οταν ήθελα να κάνω κάτι με στήριζε και μου έλεγε: «Κερδίσαμε άλλη μία μάχη. Σιγά-σιγά κερδίζεται ο πόλεμος" δήλωσε.

Επιπλέον πρόσθεσε πως της έπεσαν τα μαλλιά από τη στεναχώρια της για την κακή οικονομική κατάσταση στα καταστήματα της- κάτι που το λέει πρώτη φορά δημόσια- και πως σημασία έχει να στέκεσαι στα πόδια σου και να παλεύεις.