Μαμά Τζένερ: Είμαι περήφανη που ο γιος μου γίνεται γυναίκα

04.02.2015
Η Εσθέρ Τζένερ όχι μόνο επιβεβαιώνει την αλλαγή φύλου που ετοιμάζεται να κάνει ο γιος της, αλλά την επικροτεί κιόλας.

Σάλος έχει προκληθεί από τις ειδήσεις που διαρκώς επιβεβαιώνουν την αρχική φήμη σχετικά με το ότι ο Μπρους Τζένερ (Βruce Jenner) γίνεται γυναίκα -και ότι πια βρίσκεται στα τελευταία στάδια της μετάβασης.

Μετά τα μισόλογα της Κιμ (Kim) περί ταξιδιού και περί του "θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει", μετά τις διαβεβαιώσεις από το φιλικό περιβάλλον ότι ο 65χρονος ριάλιτι σταρ είναι πιο ευτυχής από ποτέ, σίγουρος για αυτό που ετοιμάζεται να κάνει και ένα βήμα πριν από δική του ριάλιτι εκπομπή με ντοκιμαντέρ όπου θα τα πει όλα, έρχεται και η 88χρονη μητέρα του να βάλει και τη βούλα στην όλη ιστορία.

Με αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο RadarOnline η Εσθέρ Τζένερ επιβεβαίωσε ότι σε λίγο καιρό, αντί για γιο θα έχει μια... κόρη.

"Μόλις έμαθα κι εγώ για τη μετάβαση. Ο Μπρους με ενημέρωσε σχετικά και είχαμε μια πολύ μακρά, μακρά μακρά κουβέντα σχετικά" αποκάλυψε η Εσθέρ τονίζοντας όμως πόσο στηρίζει τον Μπρους σε αυτή του την απόφαση.

"Δεν υπήρξα ποτέ πιο περήφανη για τον Μπρους και για αυτό που είναι ο ίδιος, ως πατέρας, ως Ολυμπιονίκης, ως ένας υπέροχος δημόσιος ομιλητής. Καταφέρνει να ενθουσιάσει τον κόσμο. Είναι προικισμένος. Τώρα όμως, είμαι πιο περήφανη για εκείνον από όσο επιτρέπει ο ίδιος στον εαυτό του να είναι. Είμαι πιο περήφανη τώρα από όταν στάθηκε στο πόντιουμ και του φόρεσαν τον χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στον λαιμό. Του αξίζει ο κάθε σεβασμός. Τον στηρίζω με όλη μου την καρδιά. Και τον αγαπώ όπως έκανα πάντα", ολοκλήρωσε με πάθος η κυρία Τζένερ εξηγώντας ωστόσο ότι "δεν γνώριζε τίποτα για την εσωτερική πάλη του Μπρους, μέχρι πρόσφατα. Αν μπορέσει με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους με συναισθηματικά προβλήματα, τότε όλο αυτό θα έχει την αξία του".


Τα όποια σχόλια, δικά σας!!!

Για την ιστορία πάντως, ο πατριός των αδελφών Καρντάσιαν και πατέρας της Κάιλι και της Κένταλ Τζένερ κέρδισε το χρυσό μετάλιο στο δέκαθλο της καλοκαιρινής Ολυμπιάδας του 1976 που πραγματοποιήθηκαν στο Μόντρεαλ του Καναδά.